En son geçen sene 9 Aralık'ta 'Anlatma' adlı şarkısını hayranlarıyla buluşan ünlü sanatçı Hülya Avşar, kafaları karıştıran açıklamalarla tekrar gündeme geldi. Siyasete atılacağı yönünde iddialar olan ünlü sanatçı yeni yaptığı açıklamalarıyla hayranlarını şaşırttı.

Önceki günlerde Mustafa Sandal ile aralarında tartışma geçen 'Uzi' ismiyle bilinen Utku Cihan Yalçınkaya'yı hedef alıp gözleri üzerine çeken Hülya Avşar'ın siyasete atılacağı konuşulmuştu. Ardından 31 Mart'taki yerel seçimlerde Belediye Başkan adayı olacağı iddia edildi.

Tarkan : Sokak hayvanlarını öldürmek çözüm değil Tarkan : Sokak hayvanlarını öldürmek çözüm değil

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Ali Hikmet Paşa Spor Tesisleri'ni; yenileyerek yaşam ve spor kompleksine dönüştürüp, tekrardan hizmete açtıldı. Açılışa katılan Hülya Avşar, basın mensuplarının yönelttiği soruları yanıtladı.

İsminin Ayvalık Belediye Başkanı adaylığı için geçtiğinin belirtilmesinin üzerine adaylık için hazır durumda olmadığını vurgulayan Hülya Avşar, "Başkan olsam sahile restoranlar yaparım. Spor alanları yapar, temizlik ve bakım konularında vatandaşları uyarıcı pankart asarım" ifadeleriyle dile getirdi. (karar)

Editör: Haber Merkezi