Aksaray'ın eski Belediye Başkanı Memiş Akın vefat etti Aksaray'ın eski Belediye Başkanı Memiş Akın vefat etti

Filme konu olacak kaza Adana'da meydana geldi. Suriye'deki iç savaştan kaçarak Adana'ya gelen çiftlik işçisi Salih İsmail (22), 4 ay önce Dilan İsmail (18) ile evlendi. Anlaşılan o ki, Dilan İsmail iki ay önce kimliği belirsiz kişiler tarafından sokak ortasında kaçırılmıştı.



TAKILARI BOZDURDU

Kaçıranlar 20 bin dolar fidye talep etti. Çaresiz kalan İsmail, polise haber vermeden düğün mücevherlerini alarak fidyeyi ödedi. Birkaç gün sonra Dilan İsmail serbest bırakıldı. Çaresiz kalan adam, genç kadının bu konuda hiçbir şey söylemediğini belirtti.



25 BİN DOLAR FİDYE İSTEDİLER

Genç kadının geçen hafta çöpü atmak için dışarı çıktığı sırada tekrar kaçırıldığı anlaşılıyor. Kaçıranlar bu kez 25 bin dolar fidye talep etti. Çaresiz kalan İsmail, durumu polise bildirdi. Polis genç kadının bulunması için çalışma başlattı.

BALDIZI DA KAYIP

Salih İsmail, eşini özlediğini belirterek, "Ona bir şey yapılmasından korkuyorum" dedi. Dilan İsmail'in eniştesi Şiyar Bilgiç ise şunları söyledi: "Biz de yengemin nerede olduğunu bilmiyoruz. Bize mesaj atıp 'Kız şu anda Almanya'da' dediler ama ben bilmiyorum. bilmiyorum. Bilin ki doğru mu söylüyorlar, biz de yengemin hayatından endişe ediyoruz."

Kaynak: karar