Ali Yerlikaya 500 milyon liralık vurgunu açıkladı! Ali Yerlikaya 500 milyon liralık vurgunu açıkladı!

Tuzla’da 18 Mayıs Perşembe günü polise müracaat eden Z.E.A. internet üzerinden telefonunu satmak için ilan verdiğini, alıcı olarak arayan şahıslarla buluştuğunda gelen kişilerin telefonunu gasbettiğini söyleyerek davacı oldu. 17 Ağustos Perşembe günü de Ataşehir’de polise başvuran T.N.A., satış için internete ilan verdiği telefonunu güya  almaya gelen 3 kişi tarafından gasbedildiğini dile getirdi.

Gasp Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmada polis şüphelilerin kimliğini belirledi. Önceki gün düzenlenen operasyonda şüpheliler Düzgün F. K.(22), Oğuzcan G.(19), Tuğrul U.(20) gözaltına alındı. Şüphelilerden Düzgün F.K.’nın daha önceden 8 , Oğuzcan G.’nin 14, Tuğrul U.’nun ise 9 suç kaydı olduğu belirlendi.

Şüphelilerin aynı yöntemle 24 Ağustos'ta da Maltepe’de M.A.’nın cep telefonunu, Kartal’da 28 Ağustos'ta R.A.’nın cep telefonunu gasbettikleri de tespit edildi. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. 3 Şüpheli tutuklanarak cezaevine sevk edildi. (DHA)

Editör: Haber Merkezi