Gelecek Partili İsa Mesih Şahin, Türkiye'deki ekonomik krize vurgu yaparak "Gördüğümüz tablo şu: İktidar partisine oy vermiş önemli bir kitlenin rahatsızlığını görebiliyoruz. Özellikle de Türkiye’nin ekonomik gerçekliği karşısında" dedi. Şahin, seçmenin muhalefetten de dağınık tablonun toplanmasını beklediğini ifade ederek "Biz bu mesajları alıyoruz. Doğru okumamız gerekiyor. Bu bizim üzerimizde bir yükümlülük" ifadelerini dile getirdi.

Özgür Özel ve Erdoğan Görüşmesinin Tarihi Belli Oldu: 2 Mayıs Perşembe Özgür Özel ve Erdoğan Görüşmesinin Tarihi Belli Oldu: 2 Mayıs Perşembe

'SİYASET ÜSTÜ BİR SORUMLULUK'

10 günlük bir deprem bölgesi ziyaretim olacak. 9 ilde programlar yapacağız. Oluşturacağımız raporu hem kamuoyuyla paylaşacağız hem Meclis Başkanlığı’na hem de ilgili bakanlıklara sunacağız. Bu memleket bizim. Acısını da beraber yaşıyoruz mutluluğunu da beraber yaşıyoruz. Bu bizim için bir sorumluluktur. Deprem bölgesindeki bu çalışmaları siyaset üstü bir sorumluluk olarak görüyorum.

'İKTİDARA OY VEREN SEÇMEN RAHATSIZ'

Sonuçta, seçimi kaybeden bir muhalefet var. Gördüğümüz tablo şu: İktidar partisine oy vermiş önemli bir kitlenin rahatsızlığını görebiliyoruz. Özellikle de Türkiye’nin ekonomik gerçekliği karşısında. Bizim bu yaşadığımız ekonomik kriz. Bu kriz daha da derinleşecek. Biz şu anda Türkiye’nin gerçek gündemi ile karşı karşıya kaldık. Böyle bir gerçek gündemle karşılaşan, toplumun önemli bir bölümünde iktidara karşı bir rahatsızlık olduğunu görebiliyoruz. İktidara oy veren seçmen de rahatsız. Muhalefete oy veren seçmen de muhalefetten, bu dağınık tabloyu toplamasını bekliyor. Biz bu mesajları alıyoruz. Doğru okumamız gerekiyor. Bu bizim üzerimizde bir yükümlülük. Biz Gelecek Partisi olarak bu mesajları doğru okuyarak kendimize bir yol çizmeye çalışıyoruz. Muhasebeyi doğru yapmamız lazım. Muhalefetin, üzerindeki ölü toprağını hızlı bir şekilde atarak, enerjisini kavgalarla tüketmeyerek yoluna bakması gerekiyor.”

(karar)

Editör: Haber Merkezi