İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden Büyük Çaplı Operasyon: 67 Şüpheli Yakalandı

SON DAKİKA: Kemal Kılıçdaroğlu'na hapis cezası talebi! SON DAKİKA: Kemal Kılıçdaroğlu'na hapis cezası talebi!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, aranan şahısların yakalanması amacıyla gerçekleştirdiği "Hakan Telli Operasyonu" kapsamında geniş çaplı bir operasyon düzenledi. Yapılan operasyonlarda toplam 67 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Operasyon kapsamında Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Kağıthane'de düzenlenen narkotik operasyonu sırasında Polis Memuru Hakan Telli'nin şehit edilmesi olayının failleri de dahil olmak üzere 8 şüpheli şahıs ele geçirildi. Şahısların öldürme, yaralama, tehdit, yağma, gasp, mala zarar verme, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma gibi suçlardan arandığı belirlendi.

Ayrıca, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 17 ilçede gerçekleştirilen operasyonlarda narkotik madde ticareti suçundan aranan, haklarında 10 yıl ve üstü kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 5 şahıs dahil olmak üzere toplam 18 şüpheli şahıs yakalandı.

Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonlarda da 14 ilçede kesinleşmiş hapis cezaları bulunan toplam 14 şahıs ele geçirildi. Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü'nün operasyonunda ise 27 ilçede göçmen kaçakçılığı suçundan aranan 27 şüpheli şahıs gözaltına alındı.(Haberler.com)

Editör: Haber Merkezi