İstanbul'un Atatürk Havalimanı'nda, AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Büyük Filistin Mitingi" bugün başladı. Yüz binlerce kişi, Filistin'e destek göstermek amacıyla alanda toplandı. İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarının 22. gününe girilirken, Türkiye'den Filistin'e destek mesajları yükseliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mitinge katılmak üzere helikopterle alana geldi. Erdoğan'ı taşıyan helikopter, bir süre kalabalık üzerinde tur attıktan sonra miting alanına iniş yaptı. Mitinge, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal da katılıyor.

MEB, Twitter'dan Müfredat Eleştirilerine Karşı Kampanya Başlattı MEB, Twitter'dan Müfredat Eleştirilerine Karşı Kampanya Başlattı



Mitingde konuşan İngiliz müzisyen Yusuf İslam, "Hz. İbrahim Aleyhisselam bir siyonist değildi. Siyonizm trajedi sonucunda güçlenmiş bir ideolojidir. Filistinlilerin bununla hiçbir alakası yoktur. Savaşlarda her daim mağdurlar küçük yavrular olmuştur. Uluslararası toplum Saray Bosna'daki kuşatmayı 4 sene izlemişti. Şu anda dünya daha ne kadar bekleyecek?" şeklinde konuştu.(sondakika)

 

Editör: Haber Merkezi