İstanbul'da Soğuk ve Yağışlı Hava Trafiği Felç Etti!

Erzurum'da Trafik Kazası: 3 ölü, 2 yaralı! Erzurum'da Trafik Kazası: 3 ölü, 2 yaralı!

İstanbul'da soğuk ve yağışlı hava nedeniyle trafik yoğunluğu alarm veriyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin verilerine göre, saat 17.00 itibarıyla trafik yoğunluğu yüzde 87'ye ulaşarak şehir genelinde ciddi bir sorun haline geldi. Yetkililer, vatandaşlardan mümkünse trafiğe çıkmamalarını ve zorunlu olmadıkça evlerinden ayrılmamalarını istedi.

Özellikle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde iki yönlü trafik yoğunluğu yaşanıyor. D-100 kara yolu ile Cevizlibağ ve Çağlayan bölgelerinde de trafikte ciddi yoğunluk gözlemleniyor. İstanbul trafiğindeki bu artışın, mesai bitimine doğru daha da artması bekleniyor.

Yetkililer, şoförlere dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunurken, hava koşulları nedeniyle yaşanan trafik sorununun özellikle köprü geçişlerinde etkili olduğuna dikkat çekti.

İstanbul'da yaşanan trafik yoğunluğu, şehirdeki birçok vatandaşı olumsuz etkilerken, yetkililerin uyarılarına uymak ve trafiği rahatlatmak adına alternatif ulaşım yöntemlerini tercih etmek önem taşıyor.(karar)

Editör: Haber Merkezi