Kavgada Atılan Taşla Yaralanan Kıdemli Başçavuş Yaşar 10 Ay Sonra Şehit Oldu Kavgada Atılan Taşla Yaralanan Kıdemli Başçavuş Yaşar 10 Ay Sonra Şehit Oldu

İzmir'de Yaşayanlar Dikkat: Yarın Sokağa Çıkmayın! Çamur Yağacak!

Meteoroloji uzmanları İzmirlileri uyardı. Yarın öğle saatinde  etkisini gösterecek olan çamur yağışı özellikle kıyı kentlerde etkili olması öngörülüyor. Ayrıntılar haberimizde...

İzmir, yarın çamur yağışının etkisi altında olacak. Meteoroloji uzmanları kentin kıyı kesimlerinde beklenen yoğun yağışların özellikle trafik ve günlük yaşamı olumsuz etkileyebileceği konusunda uyarıyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre İzmir ve civarında yarın öğleden sonra başlayacak yağışlar akşam saatlerine kadar etkisini gösterecek. Fakat bu sefer yağışın normal bir yağmur olmayacağı bildiriliyor. Rüzgar ile taşınan kum parçalarının nem kütleleri ile birleşerek çamurlaşma haline gelmesi bekleniyor.

Çamur yağışı olarak adlandırılan bu hava olayı, yağmur damlalarının toprak ve çamur parçacıklarıyla birleşerek zemini kirletebileceği bir durumu ifade ediyor. Bu nedenle özellikle evlerin ve araçların camlarında kötü görüntülerin oluşabileceği düşünülüyor.

Belediye yetkilileri vatandaşların dikkatli olmalarını ve çamur yağışı sırasında tedbir almalarını öneriyor. Özellikle de solunum yolu hastalığı olan kişilerin maskesiz dışarı çıkmamaları gerektiği konusunda da uyarıda bulunuluyor. Çamur yağışının etkisini yitirmesive hava koşullarının normale dönmesi Perşembe günü için bekleniyor. İzmir sakinlerinin yarınki olumsuz hava koşullarına karşı hazırlıklı olmaları öneriliyor. İzmirliler, bu uyarıları dikkate alarak yarın sokağa çıkmaktan kaçınmalı ve gerekli tedbirleri almalıdır. Unutmayın, güvenliğiniz her şeyden önemlidir.(Yenigün)

Editör: Haber Merkezi