Öldürülen eşin 3, baldızın ise 2 çocuk annesi olduğu öğrenildi.

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde 43 yaşındaki Hüseyin Yüksel, boşanma aşamasında olduğu eşi 40 yaşındaki Emine Yüksel ve baldızı 37 yaşındaki Çiğdem Demir'i sokak ortasında tabancayla vurarak öldürdükten sonra aynı silahla yaşamına son verdi.

Ali Yerlikaya 500 milyon liralık vurgunu açıkladı! Ali Yerlikaya 500 milyon liralık vurgunu açıkladı!

EŞİNE VE BALDIZINA KURŞUN YAĞDIRDI

Olay, saat 18.00 sıralarında Kayı Mahallesi'ndeki Ankara Bulvarı üzerinde meydana geldi. Tütüncü dükkanı işleten Hüseyin Yüksel, boşanma aşamasındaki eşi Emine Yüksel ve baldızı Çiğdem Demir ile bulvar üzerinde karşılaştı. Yüksel çifti, sokak ortasında tartışmaya başladı. Bunun üzerine Hüseyin Yüksel, eşi Emine ve baldızı Çiğdem Demir'i tabancayla başından vurarak öldürdü. Yüksel, daha sonra aynı silahla yaşamına son verdi. Emine Yüksel'in 3, Çiğdem Demir'in ise 2 çocuk annesi olduğu öğrenildi.

ZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRMIŞTI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri bölgede incelemede bulundu. Olayda ölenlerin cenazeleri Kahramankazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu arada, Emine Yüksel'in boşanma aşamasındaki eşi için bir süre önce uzaklaştırma kararı aldığı ancak bu sürenin sona erdiği belirtildi.(sondakika)

Editör: Haber Merkezi