İstanbul, Şişli ilçesinde gerçekleşen vahim olay, bir kez daha kadına şiddetin toplumun gündeminde önemli bir sorun olduğunu gösteriyor. 

Geçtiğimiz hafta Pazartesi günü saat 02.00 sularında yaşanan bu olayda, Sibel Ç. adlı bir kadın eski eşi Turgay A. ve yanındaki iki kişi tarafından iş yerinde şiddetle karşı karşıya kaldı.

Sibel Ç., eski eşiyle yaşadığı geçimsizlik nedeniyle ayrılmıştı, ancak anlaşmazlık devam etti ve bir tartışma çıktı. Bu tartışma büyüyerek şiddete dönüştü ve Sibel Ç.'nin eski eşi Turgay A. ile yanındaki kardeşi Uğraş A. ve Mustafa Y., kadının iş yerini bastılar.

Serseri kurşun kafasının arkasına isabet etti! Serseri kurşun kafasının arkasına isabet etti!

Şahıslar, kadına şiddet uygularken, mücadele eden oğlu Miraç G.'ye de silahla tehdit ettiler. Kadını kaçıramayacaklarını anlayınca, iş yerinin güvenlik kamerasını söküp cep telefonunu gasp ettiler. Bu dehşet anları güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Sibel Ç., olayın ardından polise haber verdi ve sağlık ekipleri ile polis olay yerine geldi. Anne ve oğlu, ayakta tedavi edildikten sonra şüpheliler hakkında şikayetçi oldular.

Şişli Asayiş Büro Amirliği polisleri, şikayet üzerine harekete geçti. Önce şahısların geldiği araçların plakasını tespit ettiler ve ardından şüphelileri tek tek belirlediler. Şüphelilerin adreslerine operasyon düzenleyen Şişli polisi, bu kişileri gözaltına aldı. Şahıslar, gasp, kasten yaralama ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından adli işlem gördüler.(karar)

Editör: Haber Merkezi