İsmail Küçükkaya’dan ‘1 Milyon TL Maaş Alıyor’ İddiasına Canlı Yayında Açıklama Geldi İsmail Küçükkaya’dan ‘1 Milyon TL Maaş Alıyor’ İddiasına Canlı Yayında Açıklama Geldi

Kars'ta bugün meydana gelen olayda, daha önce husumet bulunan iki grup arasında Karadağ Caddesi'nde taşlı, sopalı ve bıçaklı bir kavga patlak verdi. Bu şiddetli çatışma sonucunda yedi kişi yaralandı.

Başlangıçta bir tartışma olarak başlayan olay, kısa süre içinde tarafların aile fertlerinin de karıştığı büyük bir kavgaya dönüştü. Kavga sırasında taşlar, sopalar ve bıçaklar kullanıldı. M.S.T, M.N.T, C.T, M.Ö, F.Ö. ve M.F.Ö. adlı altı kişi, kavgayı ayırmaya çalışan E.D. tarafından yaralandı.

Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Yaralılar, acil müdahale için ambulanslarla Kars Harakani Devlet Hastanesi ve Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Güvenlik güçleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor ve kavga nedeniyle yaşanan bu şiddetli olayın ardındaki detayları aydınlatmaya çalışıyor.(Duvar)

Editör: Haber Merkezi