CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zonguldak'ta Çaycuma Belediyesi Toplu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, “Asla umutsuzluğa kapılmayın, Türkiye’yi birlikte yeniden inşa edeceğiz. Halkımızla helalleşeceğiz ama beşli çetelerle hesaplaşacağız” dedi. Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“Sıkıntılarınız var. Mutfaklarda yangın var. Gencecik evlatlarımız işsiz. ‘Beşli çete’lere çalışan bir iktidar var. Bütün bunların hepsini çok iyi biliyorum. Sizden tek isteğim, asla ve asla umutsuzluğa kapılmayın, bizim kitabımızda umutsuzluk yok, umudu büyüteceğiz. Beraber, birlikte Türkiye’yi yeninden inşa edeceğiz. Sizlere söz veriyorum; Çaycuma nasıl yönetiliyorsa Allah’ın izniyle Türkiye’yi de öyle yöneteceğiz. Barış içinde, huzur içinde yöneteceğiz. Beraber, birlikte, ayrım yapmaksızın yöneteceğiz. Halkı kucaklayarak yöneteceğiz. Hiç kimseyi inancından, kimliğinden, yaşam tarzından ötürü ötekileştirmeyeceğiz, bu topraklarda yaşayan herkesi kucaklayacağız, biz milletin sesiyiz, halkın sesiyiz, Mustafa Kemal’in sesiyiz.”

İYİ Parti'de  Trabzon Ortahisar İlçe Yönetimi Düştü! İYİ Parti'de Trabzon Ortahisar İlçe Yönetimi Düştü!

“Halka halktan topladığımız verginin hesabını vereceğiz”

Millet İttifakı’nın Türkiye’yi demokrasi içinde yöneteceğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, “Halka, halktan topladığımız verginin yani her kuruşun hesabını vereceğiz. Halkımızla helalleşeceğiz. Ama ‘beşli çete’lerle hesaplaşacağız. O ayrı bir şey. Yolsuzluk yapan, kul hakkı yiyene, ‘Gel seninle helalleşeceğiz’ demeyeceğiz. Onun hesabını soracağız. Sandık gelecek, büyük bir sabırla sandığa gideceğiz, oyumuzu kullanırken elimizi vicdanımıza koyup oyumuz kullanacağız. Dolayısıyla kimse endişe etmesin. Geliyor gelmekte olan” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi