2 gün evvel Afyonkarahisar'da konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, tercih sonrası hem iktidara hem de ittifak ortaklarına ağır laflarla yüklendi. CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yönelik "Koltuğundan başka hiçbir şeyi düşünmeyenle uğraştık.

Gerçek sualin kendi saflarımızda olduğunu göremedim, özür diliyorum" demişti. Bu lafların sorulduğu Kılıçdaroğlu ise "Yoruma dayalı sualleri cevaplarsam Akşener'e nezaketsizlik yapmış olurum" ifadelerine yer verdi.

"ÖNCELİKLE ŞAHSIM DİYENLERLE UĞRAŞTIK"

İYİ Parti lideri Meral Akşener günler evvelinden ehemmiyetli Açıklamalar vereceği duyurulan konuşmasını 2 gün evvel yaptı. Akşener, ad vermeden tercihlerde destek verdiği CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yüklenerek "Biz bu tercihte yalnızca iktidarla değil bu tercihin kaybedilmesi için çalışanlarla da gayret ettik. Koltuğundan başka şey düşünmeyenlerle uğraştık. Evvel ben, evvel kişim diyenlerle uğraştık. Tüm mücadelelerimize karşın hezimete mani olamadık." dedi.

ATM'lerde Yeni Dönem! TAM, 7 bankanın işbirliğiyle oluşturuldu ATM'lerde Yeni Dönem! TAM, 7 bankanın işbirliğiyle oluşturuldu

"NEZAKETSİZLİK YAPMAK İSTEMİYORUM"

Akşener'in ağır laflarla tenkit ettiği Kılıçdaroğlu ise mevzu hakkında ilk kere konuştu. Cumhuriyet'e değerlendirmede bulunan CHP lideri, "Akşener'in laflarının yorumuna dayalı sualleri yanıtlayıp kendisine terbiyesizlik yapmak istemem" laflarıyla cevap verdi.(sondakika)

Editör: Haber Merkezi