YAŞAM

Kim Milyoner Olmak İster'de iki üniversite mezunu o soruyu yanıtlayamadı

Üniversite mezunu Elif Karagöz isimli yarışmacı, "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasında ilginç bir an yaşadı. Karagöz, programa katıldığı bölümde "9-4=?" sorusuna doğru cevap veremedi. Karagöz, soruyu yanıtlamak için telefon jokeri hakkını kullandı ve mühendis bir arkadaşını aradı. Ancak, mühendis arkadaşı da sorunun doğru cevabını veremedi.

ATV ekranlarının ilgiyle izlenen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de, üniversite mezunu Elif Karagöz isimli yarışmacı, bilmediği soruyla hem ekran başındakileri hem de stüdyodakileri şaşırttı.

Karagöz'e "9 eksisi 4 kaç eder?" sorusu yöneltildi. Ancak bu soruya cevap veremeyen genç kız, telefon joker hakkını kullandı. İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu Fırat Kara'yı arayan yarışmacı, "23" cevabını aldıktan sonra tereddüt etmeden o şıkkı tercih ederek 3. soruda elendi.

Bu beklenmedik son, izleyiciler arasında şaşkınlık yaratırken, yarışmacının üniversite mezunu olmasına rağmen basit bir matematik sorusuna doğru cevap verememesi dikkat çekti. Kim Milyoner Olmak İster'de yaşanan bu olay, sosyal medyada da geniş yankı uyandırd.ı