Çıkardığı kitabı ile büyük yankı uyandıran Britney Spears, ilk kitabının çıkmasının üstünden daha bir hafta geçmeden, ikinci kitabının müjdesi verdi.

41 yaşındaki ünlü popçu; şöhret, annelik, kariyer, özgürlük gibi konulara odaklandığı "The Woman in Me" (İçimdeki Kadın) isimli kitap sonrasında daha söyleyecek çok daha fazla sözü olduğunu belirtti.

Hemen ikinci kitabı yazmayı düşündüğünü söyleyen Spears, sosyal medya hesabından yeni kitabı için çıkış tarihi hakkında ipucular verdi.

Hesabından yaptığı paylaşımında, “Mizah her şeyin ilacıdır! Oynamaya devam et" yazısını ekleyen ünlü şarkıcı, "İkinci cilt gelecek sene çıkacak. Hazır olun!" dedi.

Spears daha öncesinde sevenlerine başka bir kitap yazdığını da bildirmişti fakat bu sefer ilk defa açıkça çıkış tarihiyle ilişkin duyuru yapmış oldu.

Kirli Sepeti final yapacak mı? Kirli Sepeti final yapacak mı?

Ünlü popçunun 24 Ekim'de çıkardığı anı kitabı, çıkışından neredeyse saatler sonrasında tarihin en fazla satan ünlü anı kitabı oldu.

Spears, kitabın satış rekoru haberini, "Oluyor. Kitabım tarihin en çok satan ünlü anı kitabı oluyor ve sadece bir günde. Destek veren tüm hayranlarıma teşekkür ederim. Hepinizi seviyorum" sözleri ile sosyal medya hesabından paylaştı.

Kitap daha piyasaya çıkmadan önce, ön siparişin de rekor kırmış, en fazla ön sipariş verilen kitap oldu. Yayınevi yöneticisi olan Cade Hudson, ön siparişlerde dokuz milyon kopyanın satıldığını belirtilmişti. (ntv)

Editör: Haber Merkezi