Konya'da Korkunç Kaza: Bir Aile, Otomobil-Kamyon Çarpışmasında Topluca Hayatını Kaybetti

Konya'da meydana gelen trajik bir trafik kazasında otomobil ile kamyon çarpıştı, Hasan Işıkgün (25), eşi Nur Işıkgün (20), çocukları Gülbahar (3) ile 9 aylık Fatma Işıkgün hayatını kaybetti. Kazada ayrıca otomobil sürücüsü Emre Çakar ağır yaralandı.

Kaza, Akören ilçesi ile Yalıhüyük ilçesi arasındaki kara yolunda meydana geldi. Emre Çakar'ın yönetimindeki otomobil ile Mehmet Emin A.'nın kullandığı pancar yüklü kamyon çarpıştı. Saat 02.00 sıralarında gerçekleşen kaza sonrasında ihbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin incelemeleri sonucunda otomobilde bulunan Hasan Işıkgün, eşi Nur Işıkgün, ve çocukları Gülbahar ile Fatma Işıkgün'ün hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan otomobil sürücüsü Emre Çakar ise ambulansla Akören Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Cenazeler, Konya Şehir Hastanesi'ne götürülürken, kamyon şoförü Mehmet Emin A. gözaltına alındı.

Kavgada Atılan Taşla Yaralanan Kıdemli Başçavuş Yaşar 10 Ay Sonra Şehit Oldu Kavgada Atılan Taşla Yaralanan Kıdemli Başçavuş Yaşar 10 Ay Sonra Şehit Oldu

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Türkiye, bu acı olay sonrasında bir ailenin topluca kaybını derin bir üzüntüyle karşılıyor.(Halk)

Editör: Haber Merkezi