İstanbul'da bir böcek ilaçlama uygulaması, 4 kişiyi hastanelik etti.

Nihal Candan ilk kez konuştu: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık Nihal Candan ilk kez konuştu: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık

Olay, saat 15.00 civarında Fatih Mahallesi'nde, Profesör Doktor Aziz Sancar Caddesi'nde bulunan 5 katlı bir binada 2. sırada gerçekleşti.

İddiaya göre, boş olan bir iyileşme böcek ilacı yapıldı. İlaçlama sonrasında binadan gelen "Kötü koku" şikayetleri üzerine, durum 112 Acil Yardım ekiplerine bildirildi. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, kusma ve mide sistemleri gibi şikayetleri olan 4 kişilik ambulanslarla nakletti. İtfaiye ekipleri, binada havalandırma çalışmaları yaparken, tedbir amaçlı olarak bina boşaltıldı.

Mahalle sakinlerinden Recep Sak, "Daireye ilaçlama yapmışlar. İlaçlamadan önce gaz sızıntısı zannetmiş bina sakinleri, itfaiyeye haber verildi. İtfaiye ekipleri geldikten sonra anlaşıldı ki zehirlenme, ilaç üretiyormuş. Herkes böceklerden zehirlenmiş. , şimdi bina boşaltıldı" diyerek yaşananlar aktarıldı.(haber global) 

Editör: Haber Merkezi