İstanbul'un Beykoz ilçesinde, Kuzey Marmara Otoyolu Beykoz Riva mevkiinde, saat 01.00 sıralarında bir trafik kazası meydana geldi. Edirne istikametine seyir halinde olan Nabi Ateş'in yönetimindeki TIR, henüz belirlenemeyen bir nedenle aynı istikamette seyreden Uğur Höke'nin kullandığı kargo kamyonuna çarptı. Bu çarpışma sonucunda savrulan kamyon, bariyerlere çarptıktan sonra devrildi. Kazada TIR'ın şoförü Nabi Ateş ve kamyon şoförü Uğur Höke, direksiyon kabininde sıkışarak yaralandı.

Olay yerine çağrılan itfaiye, jandarma, polis ve sağlık ekipleri, hemen sevkedildi. İtfaiye ekipleri, araçlardaki sıkışmış olan yaralıları kurtarmak için çalışmaya başladı. Uzun süren çabalar sonucunda, yaralı şoförler sıkıştıkları yerden çıkarılarak hastaneye sevk edildi.

İmamoğlu Fransa Ziyaretinde Paris Belediye Başkanı Hidalgo'yu Ziyaret Etti İmamoğlu Fransa Ziyaretinde Paris Belediye Başkanı Hidalgo'yu Ziyaret Etti

Kaza nedeniyle, güvenlik önlemleri alan polis ve jandarma ekipleri, trafiği bir süre tek şeritten kontrollü bir şekilde yönlendirdi. Kaza sırasında yola savrulan kargo paketleri, yol bakım ve temizlik ekipleri tarafından kaldırılırken, araçlar da vinç yardımıyla kaldırıldı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından otoyoldaki trafik normale döndü. Jandarma ekipleri olayla ilgili olarak inceleme başlattı.

Kaynak: karar