Lizbon Büyükelçisi Murat Karagöz, Fethiye'de Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybetti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde tatil yapan Türkiye'nin Lizbon Büyükelçisi Murat Karagöz, Ölüdeniz Mahallesi Faralya Koyu'nda denizde yüzerken kalp krizi geçirdikten sonra hastanede hayatını kaybetti. Büyükelçi, denizde yüzerken kalp krizi geçirdiği sırada arkadaşları tarafından kıyıya çıkarıldı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde tatil yapan Türkiye'nin Lizbon Büyükelçisi Murat Karagöz, tekne ile geldiği Ölüdeniz Mahallesi Faralya Koyu yakınlarında denize girdi.

KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Bir süre denizde yüzen Büyükelçi Karagöz, iddiaya göre kalp krizi geçirdi. Bir anda deniz yüzeyinde hareketsiz kalan büyükelçiyi gören arkadaşları 112 Acil Sağlık ekiplerine haber vererek, büyükelçiyi kıyıya çıkardı.

Şanlıurfa'da 1 Mayıs Günü İş Kazası: Bir İşçi Hayatını Kaybetti Şanlıurfa'da 1 Mayıs Günü İş Kazası: Bir İşçi Hayatını Kaybetti

KURTARILAMADI

Motorize sağlık ekipleri tarafından kalp masajı yapılan Büyükelçi Karagöz, ambulansla Fethiye'de özel bir hastaneye kaldırıldı. Karagöz'ün hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

MURAT KARAGÖZ KİMDİR?

1967 İstanbul doğumlu olan Büyükelçi Karagöz, diplomasi mesleğine 1989 yılında adım atmış, 15 Mart 2023 tarihinde Portekiz'deki Lizbon Büyükelçiliği'nde göreve başlamıştı. Çeşitli ülkelerde diplomasi görevlerinde bulunan, Almanca ve İngilizce bilen Büyükelçi Karagöz, 1 çocuk babasıydı.

Editör: Haber Merkezi