Adana'da lösemi hastası olan 10 yaşındaki Nisan, doktoruna hiç kar görmediğini söyleyince doktor ve hastane yönetimi, kurgu da olsa kızın isteğini yerine getirdi. Tedavisi devam eden lösemili çocuklara yönelik etkinlikler düzenleyen hastane yönetimi, yapay karla lösemili çocukları sevindirdi.

Acıbadem Adana Hastanesi'nde 1 yıldır lösemi tedavisi gören 10 yaşındaki Nisan Sortekin, kontrol için gittiği doktor, Çocuk Hematoloji Uzmanı ve Çocuk Kemik İliği Nakli Merkezi Müdürü Prof. . Dr. Bülent Antmen'e hiç kar görmediğini söyledi. Öğretmen. Dr. Antmen, hastane yönetimiyle tanışıp Nisan'ın hayalini gerçekleştirmek istediğini söyledi.

Yapay kardan memnun kaldılar

Acıbadem Adana Hastanesi, yılbaşı öncesinde lösemi hastası çocuklara özel bir organizasyon hazırladı. Hastanede tedavi gören Nisan Sortekin'in yanı sıra lösemi hastası 20 çocuk da vardı. Çocuklar yapay karla önce oynadı, ardından eğlendi.

"Çok eğlendim"

Nisan Sortekin, "Hiç kar görmemiştim. Bugün çok mutlu oldum, beni mutlu eden herkese teşekkür ediyorum."

Küçükçekmece'de iki kişiyi bıçaklayan saldırgan bacağından vurularak yakalandı Küçükçekmece'de iki kişiyi bıçaklayan saldırgan bacağından vurularak yakalandı


"Onlar ne istese az"

Öğretmen. Dr. Bülent Antmen, lösemili çocukların çok ağır tedaviler gördüklerine dikkat çekerek, şöyle konuştu: "Bu çocuklar çok zor tedaviler görüyorlar. Az da olsa ne istiyorlarsa Nisan benden böyle bir şey istediğinde hastane yönetimine haber verdim ve böyle bir organizasyon hazırladık. Bütün çocuklar harika vakit geçirdi. Toplumumuzun bu hastalığa karşı bilinçli ve bilinçli olması gerekiyor” dedi.

Kaynak: HABERLER.COM