KOÇ GÜNLÜK BURCU

Sevgili Koç, bugün sezgilerinizin doğal bir şekilde akmasına ve hayatın kendi başına akmasına izin veriyorsunuz. İnsanları analizlerinizle değil, sezgilerinizle daha iyi anlamak için harika bir konumdasınız! Fırsatlar alışılmadık, gizli veya beklenmedik şekillerde gelişebilir. Yeni fikirler ve girişimci yaklaşımlar üretmenize yardımcı olabilecek durumlara çok iyi uyum sağlıyorsunuz. Sosyal düzeyde, hayatınızdaki insanlara karşı her zamankinden daha fazla sabır gösteriyorsunuz ve insanlarda daha önce hiç görmediğiniz güzellikleri görebiliyor olabilirsiniz. Bu bakış açısı yalnızca büyümenize yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda ruh halinizi de iyileştirebilir.

BOĞA GÜNLÜK BURCU


Bugün çekim gücünüz oldukça yüksek. Bazen hayal gücünüz sizi yanıltabilir ama bugün bu tamamen sizin lehinize çalışıyor. Tüm detayları bilmeden bile son olayları, özellikle de ilişkilerinizi çevreleyen olayları anlamaya başlarsınız. Artık oldukça arkadaş canlısısın. İnsanlar da sizin tarafınızda olma eğilimindedir; Arkadaşlıklar hayallerinizi ve hedeflerinizi destekler. Konuşmalar ve etkileşimler duygularınızı ve fikirlerinizi daha net görmenize yardımcı olur. İnsanlar size kendinizle ilgili başka türlü kabul etmeyeceğiniz şeyleri doğrudan veya dolaylı olarak gösterir. İstekler ve ihtiyaçlar geçici olarak birbirleriyle çatışabilir, dolayısıyla işleri beklendiği gibi halledemeyebilirsiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURCU

Sevgili İkizler burcu, bugün içinizdeki sanatçıyı ortaya çıkarabileceksiniz ve hayal gücünüz gelişecek. Yaratıcılığınızı pratik sorulara uygulayarak çözümlere mantıksal olarak değil, içgüdüsel olarak ulaşırsınız. Şu anda, özellikle iş ve sağlık sorunları söz konusu olduğunda sizi doğru insanlarla, projelerle ve bilgilerle buluşturan olağandışı durumlar olabilir. İhmal edilen ruhi ihtiyaçları hesaba katmak, pratik veya işle ilgili konularda size fayda sağlayabilir. Güzel şeyler yaratma ve üretme arzunuz güçleniyor, hayallerinizi nasıl ürüne veya projeye dönüştürebileceğinizi düşünebilirsiniz. Bugün aynı zamanda ilişkilerinizin daha yumuşak tarafını da destekliyorsunuz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURCU

Sevgili Yengeç, bugün şefkate ve bağışlamaya dikkat çekin. Nezaketiniz artık her zamankinden daha çekici. Geçmişte değişmeyecek bir şey için ister başkalarını ister kendinizi affetmek olsun, affetme yoluyla özgürlüğü bulmak için mükemmel bir zaman. Bir kabullenme duygusu hakim olabilir ve kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz. Olumsuz düşünceleri veya beklentileri bıraktığınızda hayattan keyif almanın daha kolay olduğunu göreceksiniz. Kendinizi ifade ederken ve bağlantı kurarken daha yaratıcı riskler alabilirsiniz. Endişelenecek bir şey yok!

ASLAN GÜNLÜK BURCU

Sevgili Leo, bugün, onları birbirine bağlayan ortak veya ailevi bağları takdir ederek ilişkilerinizi güçlendirmek için iyi bir zaman olabilir. Merhamet en doğal ve özgürce ilişkilerde bulunur. Karşılaştığınız kişilerin ve durumların olumlu yönlerini görmeye açıksınız. Etkileşimlerinizde daha fazla hassasiyet ve nezaket olabilir. Belki de çok ihtiyaç duyulan dinlenmenin tadını çıkarmak güzel olurdu. Bugün size gelen bilgilerden ilham alabilirsiniz. Mali veya ailevi konularla ilgili haberler moralinizi yükseltebilir. Şimdi yapılan uzun vadeli planlar özellikle mantıklı ve keyifli olabilir.

BAŞAK GÜNLÜK BURCU

Bugün barışa ulaşmak için harika bir fırsatınız var. Gün sizi gerginlikleri gidermeye ve hayattaki güzel anların tadını çıkarmaya teşvik ediyor. Partnerinizin veya bir arkadaşınızın sözleri rahatlamanıza yardımcı olabilir. Endişenizi sözlü olarak ifade etmek ve sıcak bir mesaj iletmek için havada iyi bir enerji var. Uzun zamandır devam eden bir soruna harika bir çözüm bulabilirsiniz. Ayrıca öğrenmek ve öğrendiklerinizden keyif almak için de iyi bir konumdasınız. Bir problemden çıkış yolunu görüyorsunuz ya da bir konuyu daha net anlıyorsunuz ve bu nedenle birçok konuda rahatlıyorsunuz.

TERAZİ GÜNLÜK BURCU

Sevgili Terazi, bugün yumuşak ve davetkar bir enerji size eşlik ediyor. Hayattaki güzel şeyleri takdir ettiğinizde hayal gücünüz daha fazlasını istemeye teşvik edilir. Hatta şimdi manevi bir bağlantı bile kurabilir veya her şeyin sihirli bir şekilde yerine oturduğunu hissedebilirsiniz. Muhtemelen hayatınızdaki biriyle psişik düzeyde yakınlıktan keyif alacaksınız. Başkalarının neye ihtiyaç duyduğunu ve istediğini hissettiğinizde, bulduğunuz para veya iş fikirleri altın değerinde olabilir. Siz de ihtiyaçlarınız ve değerlerinizle iyi bir yerdesiniz. Para alışılmadık veya gizli kaynaklardan gelebilir ve iş veya sağlıkla ilgili fikirler size ilham verebilir.

AKREP GÜNLÜK BURCU

Bugün sizi ruhsal olarak yükseltir ve etkileşimlerinizde biraz daha fazla sevgi yaymanıza yardımcı olur. Karakterinizin daha çekici ve sempatik nitelikleri zamanla ilgi kazanıyor gibi görünüyor ve nazik, idealist, romantik hayaller bunun bir parçası olabilir. Biraz geri durmak, bugün yaptığınız hemen hemen her şeyde en iyi strateji olabilir. Biraz daha rasyonel olmak, bir durumu değerlendirmenize ve belki de bundan her zamankinden daha fazla keyif almanıza yardımcı olabilir. Gün, hayatınızın manevi ve sosyal unsurlarını destekler. Fikirlerinizi genişletmek veya bir anlaşmazlığı çözmek için fırsatlar ortaya çıkabilir.

YAY GÜNLÜK BURCU

Sevgili Yay, bugün iç dünyanız canlı ve iyi durumda. Sakladığınız bir sır konusunda sıcak duygular besleyebilir veya özel hayatınızla ilgili bir huzur duygusu yaşayabilirsiniz. Bunun yerine geçmişteki hassas bir konuyu anlayabilirsiniz. Bazen ödül, bunu gerçekleştirme fikrinden vazgeçmektir! Ayrıca birisine yardım eli uzatmak veya sıcak bir fikir alışverişinde bulunmak için de iyi bir konumdasınız. Bugün sakinleşmenize ve anlayışın ışığını kalbinize getirmenize yardımcı olur. Bu aynı zamanda affetmeyi de kolaylaştırır. Güvendiğiniz biriyle özel konu açmaya karar verebilirsiniz. Perde arkası bir konu ya da vicdanınıza ağır gelen bir konu hakkında yeni bir anlayış gündemde olabilir.

OĞLAK GÜNLÜK BURCU

Sevgili Oğlak, bugün hayatınızı sakinleştirmeye ve yumuşatmaya yardımcı olarak sizi daha iyi bir ruh haline doğru yönlendiriyor. Bir arkadaş, olaylara farklı bir perspektiften bakma konusunda çok yardımcı olabilir ya da birinin düşünceli olması moralinizi yükseltebilir. Biriyle çok derin bir ilişkiden keyif alabilir veya başkalarına ilham veren şefkatli yaklaşımlar geliştirebilirsiniz. Sınırlar koymanız gerekiyorsa, bunu hassas bir şekilde ve hatta dolaylı olarak yapmanın şimdi tam zamanı. Artık hayatınızdaki olumlu şeyleri ve iyi insanları takdir etme eğilimindesiniz. Ayrıca hayalleriniz ve planlarınız için daha fazla hevesiniz var.

KOVA  GÜNLÜK BURCU

Sevgili Kova, bugün kendinizi stresten arındırmak için ideal koşullar sunuyorsunuz. Gerginliği bırakmak veya zihninizi temizlemek, incelikli şekillerde çok ödüllendirici olabilir. Pratik ve işle ilgili konulara dair özel bir içgörünüz var ama aynı zamanda bir kişinin veya durumun farklı katmanlarını da görüyorsunuz. Korkularınızı dinlemek yerine sezgilerin olduğu bir yerden geliyorsunuz ve sonuç olarak sezgileriniz daha doğru görünüyor. Bugün bir liderlik rolü sizi çevreliyor ve lehinize çalışıyor. Bu, yeni ilişkiler kurmak veya bir ilişkiye yeni bir perspektiften bakmak için güçlü bir zamandır.

Mars-Uranüs karesi ve Merkür-Neptün kavuşumu Mars-Uranüs karesi ve Merkür-Neptün kavuşumu

BALIK GÜNLÜK BURCU

Bugün eğlenceli ve heyecan verici fikirleri ve kendini ifade etmeyi destekliyor. Her şeyden önemlisi gün size kabul etme, anlama ve affetme gücü verir. Önemli bilgiler alabilirsiniz ve bu, bir şeyin bitmesine izin vermenizi ve ardından evrene ait olduğu yere geri dönüş yolunu bulacağına olan inancınızı korumanızı gerektirebilir. Yeni deneyimler aramak ve başkalarına yakınlaşmak için doğal enerjiniz yanınızda. Şimdilik harekete geçmek yerine dikkat çekme eğilimindesiniz ve bu en iyi yaklaşım gibi görünüyor. Enerji, özellikle ilişkiler ve yaratıcı arayışlar için iyi akıyor.

Kaynak: HAYAT