Bugün, geçtiğimiz ay başladığımız ve bitiremediğimiz işi bitirmek için en güzel gün. Ani ve beklenmedik değişiklikler meydana gelse bile odaklandığımız işlerden sonuç alabiliriz. Ay, Uranüs ve Güneş arasındaki gergin açı sarsıntılara neden olabilir. Bizi sarsacak olaylar meydana gelebilir.

KOÇ

Sevgili Koç, bugün sosyal çevrenizden ölüm haberleri alabilirsiniz. Ani değişimler nedeniyle maddi konularda kayıplar yaşayabilir, değer kaybı yaşayabilirsiniz.

BOĞA

Sevgili Boğa, partnerinizle beklenmedik bir tartışma yaşayabilirsiniz. Bugün birlikte çalıştığınız insanlarla ortak bir zemin bulmak zor olabilir.

İKİZLER

Sevgili İkizler burcu, sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gün. Çalışma koşullarında ani değişiklikler meydana gelebilir.

YENGEÇ

Sevgili Yengeç burcu, aşk hayatınızda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Kumar, borsa ve yatırım araçları konusunda dikkatli olmanız gereken bir gün.

ASLAN

Sevgili Aslan, ev ve aile hayatınızla ilgili beklenmedik olaylarla dolu bir gün olabilir. Çevrenizdeki insanların itibarınıza zarar vermeye çalıştığını hissedebilirsiniz. Aile içinde öfke sorunları ortaya çıkabilir. Bir anda evinizin düzenini değiştirmek, yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz.

BAŞAK

Sevgili Başak burcu, bugün çevrenizdeki insanlarla fikirlerinizi değiştirecek sohbetler yapabilirsiniz. Aklınıza gelen fikirler sizi şaşırtabilir. Aslan Dolunayı ile gözle görülür sorunların ardında yatan sorunlarla ve hayatınızı etkileyen konularla ilgili bilmeniz gereken gerçeklerle yüzleşeceksiniz.

TERAZİ

Sevgili Terazi, bugün finansal konularda beklenmedik harcamalar yapabilirsiniz. Arkadaşlarınıza karşı değer duygunuz ve aşk hayatınızdaki değişiklikler sizi derinden etkileyebilir. Günlük rutininizde yapmak istediğiniz değişikliklere odaklanarak daha yumuşak bir geçiş günü yaratabilirsiniz.

AKREP

Sevgili Akrep, bugün üstlenmeniz gereken ek sorumluluklar karşısında şaşkınlığınızı gizleyemeyebilirsiniz. Partneriniz ya da ortaklarınızla çok farklı fikirleriniz olsa bile orta yolu bulmak için harekete geçeceksiniz. Hayatınızdaki ani değişikliklere uyum sağlamak duygusal açıdan zor olabilir.


YAY


Sevgili Yay, bugün en derin duygularınızı sarsacak olaylar meydana gelebilir. Tutkularınızın kendinize bile itiraf edemediğiniz değişimi karşısında şaşkın duygularınızı kontrol etmeye çalışacaksınız. Güç toplamak için ailenizden yardım isteyebilir, onların fikirlerine danışabilirsiniz.

OĞLAK

Sevgili Oğlak, bugün aşk hayatınızdaki hızlı değişimlere uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. Maddi konularda ve yatırımlarda fırsatlar bulabilirsiniz ancak bu fırsatları daha derinlemesine analiz etmeniz gerekiyor aksi takdirde ani kayıplar yaşanabilir.

KOVA

Sevgili Kova burcu, iş ve çalışma hayatında sana meydan okuyan kadın figürleri bulabilirsin. İnsanların hem aile hem de iş yaşamlarındaki duygusal değişimleri kendilerine olan güvenlerini etkileyebilmektedir.

BALIK

Sevgili Balık burcu, bugün hayatınızda görünen her şeyin görünmeyen bir tarafının da olduğunu fark edeceksiniz. İçsel bağlılıklarınızı, fikirlerinizi ve inançlarınızı sarsacak durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yakın veya uzak çevrenizde sizi şüpheye düşürecek ani değişiklikler olabilir.

Balık Burcunun Özellikleri (19 Şubat - 20 Mart) Balık Burcunun Özellikleri (19 Şubat - 20 Mart)

(NTV)

Kaynak: NTV