İlişkilerde sarsıcı olaylara, baskı ve monotonluktan kurtulma ihtiyacına, birlikteliklere ve sürpriz sonlara hazırlanalım. Aynı ideallere sahip olmak önemlidir. İçinde sıkışıp kaldığınız ilişkilerden kendinizi kurtarmak isteyebilir, fikirlerinizi özgürce ifade etmek ve hayallerinizi destekleyen insanları sevebilirsiniz.  


Venüs'ün ardından Mars'ın Uranüs karesi abartılı tutumların, aşırılıkların ve çatışmaların ortaya çıkacağı bir dönem. Cennet bize baskı yapabilir ve bizi bazı konularda harekete geçmeye zorlayabilir. Geçmişte yaşanan sorunlar, öngörülemeyen olaylar, bir anda ortaya çıkabilecek planlar karşısında yeni bir yol haritası çizmek zorunda kalabiliriz.

I M G 0377

2024 Yılının İlk Çeyreğinde Paraya Para Demeyecek Burçlar... 2024 Yılının İlk Çeyreğinde Paraya Para Demeyecek Burçlar...

Direndiğimiz kalıplara karşı Mars-Uranüs karesi gol atıyor. Zincirlerimizi kırabilir, bireyselliğimizi kontrol altına alabilir, sosyal ve aile baskılarına karşı isyan edebilir, otorite konumundaki kişilerle gerginlikler yaşayabiliriz. Kontrolümüz dışındaki bir durum bizi felç edebilir ve paniğe kapılmamıza sebep olabilir. Önümüzdeki 10 gün boyunca sorunlarınızı içinizde tutmayın, aktarın ama nezaketten de vazgeçmeyin.

Mars-Uranüs elektrik yüklüdür ve sizi fazla düşünmeden dürtüsel kararlar almaya iter. Ne kadar sabit olursanız, o kadar çok sorun ortaya çıkar. Bireysellik öne sürülerek bazı köprüler yıkılır ve düşünmeden yapılan riskli hamleler hatalara yol açabilir.  


Merkür-Neptün kavuşumu olası krizleri sürecin bir parçası olarak görmemizi sağlayacak ve bu noktada kader sürecini kabullenmemizi sağlayacaktır. Acı çekmekten korkarsak hiçbir yere varamayacağımızı anlamalıyız. Durağan kalmazsak potansiyelimizi bilemeyeceğiz. Kendimizi keşfedebilir, maskelerden kurtulabiliriz.

Kaynak: Sözcü