Elementi: Su

Niteliği: Sabit

Gezegeni: Mars

Rengi: Bordo

8-14 Ocak 2024 Haftalık Burç Yorumları... 8-14 Ocak 2024 Haftalık Burç Yorumları...

Taşı: Opal

Günü: Salı

Akrep burcunun özellikleri: Heyecan verici, güçlü, yılmaz ve hırslı insanlardır. Tam vazgeçtiğinizi düşündüğünüz anda her şey küllerinizden yeniden doğabilir. Güvenilir ve kaliteli insanlardır.

Akrep Erkeği: Şeytanın tüyü olarak da adlandırılabilecek farklı bir gizeme, çekiciliğe ve çekiciliğe sahiptirler. Pek çok konuda cahil gibi görünseler de sezgileri sayesinde son derece anlayışlı adamlardır. Yalan ve ikiyüzlülüğe tahammül etmezler.

Akrep Kadını:Gizemli, sezgisel ve ilham veren Akrep kadınına asla yalan söylememenizi ve onu aldatmamanızı tavsiye edebiliriz. En gizli sırları araştırmaktan ve sorgulamaktan asla vazgeçmez. Onu sevmek zor, gitmesine izin vermek zor.

Tarz: Koyu renk giysiler, gizemli görünüm, tam kapsamlı makyaj ve aksesuarlar, siyah oje, dudaklar, dekolteli yaka, seksi kıyafetler

Bedende temsil ettiği bölge: Cinsel bölgeler

Uyumlu burçlar: Yengeç, Balık, Boğa

Anlaşamadığınız burçlar: Kova, Aslan, Başak

Olumlu yönleri: Asi, boyun eğmez, kararlı, cesur, derin, sezgisel, farkındalığı ve algısı yüksek

Olumsuz yönleri: Güvenilmez, kıskanç, birikir ve sonra patlar, sakin, derin

Aşık Akrep: Eğer bir Akrep burcuyla birlikteyseniz öncelikle şunu bilin ki ondan hiçbir şeyi gizleyemezsiniz. Çünkü o sizi bilinçaltınızın en derinlerine kadar okuyabilir, çoğu zaman siz bunun farkında bile değilsiniz ama o öyledir. Bu nedenle Akrep ile ilişki kolay değildir. Sizi sürekli dönüşüme ve değişime zorlar. Akrep sevgilinizle hata yapmayın.

Devam eden bir ilişkiniz varsa, bunu yapmamanız gerektiğine dair bir his zaten var. Kendisi çok kararlı ve tutkuludur. Yorulmak ve bırakmak zordur. Karşınızdaki kişiyi artık değiştiremeyeceğinizi, dönüştüremeyeceğinizi anladığınızda onu rahat bırakırsınız. Aksi halde onların pençesinden kurtulmak pek kolay olmayacaktır.

Anne Akrep: Çocukların psikolojisinden çok iyi anlıyor. Bunları nasıl yöneteceğini, yönlendireceğini ve uygulamaya koyacağını hızlı bir şekilde biliyor. Ancak mücadeleci yanı, hırsı, iddialılığı ve yaşamdaki yetkinliği onu bunaltıcı, başa çıkılması zor ve bazen sorunlu hale getirebilir.

Baba Akrep: Her şeyi bilir, görür ve anlar. Ondan hiçbir şey saklayamazsın, yalan söyleyemezsin. Size söylemese, ifade etmese de olup bitenin farkındadır. Herhangi bir kusurunuzu yüzünüze göstermiyorsa, asla bilmediğini veya farkında olmadığını varsaymayın. Tehlikeli bir durum olmadığı sürece psikolojik olarak yıpratmak istemediği için size söylemez.

Çocuk Akrep:: Gizemli, sevimli, şeytani derecede kıllıdır, algıları ve zekası sandığınızdan kat kat daha büyük olabilir. Her şeye karşı derin bir ilgi ve merakı vardır. Her türlü gizemi çözmeye çalışan bir dedektif gibi. Zor oyunları, kavgayı ve rekabeti sever. Hayatı boyunca yaşadıklarını ve kendisine yapılanları asla unutmayacaktır.

Kaynak: ELLE