Haftanın gündemi

Yeni Ay, 11 Ocak saat 14:57'de 20 derece Oğlak burcunda meydana geliyor. Yeni Ay dönemleri genellikle bir şeye başlamak, projelere yeni bir soluk getirmek veya hayatınızda değişiklik yapmak için iyi zamanlar olarak kabul edilir. Oğlak burcundaki bu Yeni Ay, özellikle iş, kariyer ve hedeflerle ilgili konularda yeniden odaklanma ve organize olma fırsatları sunabilir.

14 Ocak saat 05:50'de Merkür Oğlak burcuna giriyor. Merkür iletişim gezegeni olarak bilindiğinden bu dönemde iş ilişkilerine, profesyonel iletişime ve organizasyona daha fazla dikkat edilmesi gerekebilir. Aynı zamanda detaylı düşünme yeteneğiniz artabilecek ve kararlarınızı daha rasyonel değerlendirebileceksiniz.

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 11 Ocak'ta Oğlak burcundaki Yeniay sizler için yeni sayfalar açabilir. Zaten yazacak bir şeyin olması, aynı sayfayı ve not defterini kullanmakta ısrar ettiğin anlamına gelmez. Merkür'ün Oğlak burcuna geri dönmesiyle işlerin düzeldiğini görebilirsiniz. Haklarınızı almak ve sorumluluklarınızı yerine getirmek için yeni fırsatlar bulabilirsiniz.

Boğa Burcu

Oğlak burcundaki Yeniay ile düşüncelerinizi bağlılığa, çabalarınızı kazanca dönüştürerek yeteneklerinizin farkına varabileceksiniz. Hayatınıza kesinlik ve gerçeklik katmak isteyebilirsiniz. Risklerden ve kayıplardan kaçınmak için dikkatli adım atmanız gerekebilir ancak bunun size zarar vermesine izin vermemelisiniz.

İkizler Burcu

Yeni Ay ile kendinizden şüphe duymayı ortadan kaldırırsınız. Bir iş kurmak, inisiyatif almak, hayatınızda yolunda gitmeyen ilişki ve düzenlemeleri gözden geçirmek, hem maddi hem de manevi olarak kendinizi yenilemek için birçok fırsatınız olabilir. 14 Ocak’ta yönetici gezegeniniz Merkür Oğlak burcuna girdiğinde iç dünyanıza dönebilirsiniz.

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 11 Ocak'ta Oğlak burcundaki Yeniay sizlere yeni insanlar ve yeni programlar getirebilir. Bu konuda daha seçici olmanız gerektiğinin farkındasınız. 14 Ocak'ta Merkür'ün Oğlak burcuna geçişi, bir süredir ertelenen ya da tamamlanamayan işleri tamamlayabilir. Somut ve görünür olaylara hazırlıklı olduğunuzu görebilirsiniz.

Aslan Burcu

Yeni Ay ile birlikte başlatma ve yaratma arzunuzu baskın bir şekilde hissedebilirsiniz. Bir şey kontrolünüz dışında ve istemediğiniz bir şekilde gerçekleştiğinde öfkelenmemelisiniz. Yeni yılın ilk günlerinde geçen süreyi değerlendirerek mevcut programınızı belirleyebileceksiniz. Girişimleriniz sonuç doğurabilir, kararlarınız netlik getirebilir.

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, 11 Ocak'ta Oğlak burcundaki Yeniay ile birlikte ne yaptığınızı ve hayattan çıkmadığınızı düşünmek isteyebilirsiniz. Bu düşünce size mutlu olmanız ve hayatınızı iyi bir temel üzerine kurmanız için yeni fırsatlar sunabilir. Hayatınıza değer katma çabalarınızı gölgede bırakan, beklediğiniz cevabı vermeyen ya da cevap veremediğiniz her şeyi bu dönemde daha iyi ayırt edebileceksiniz.

Terazi Burcu

Maddi olanaklarınızı ve ailenize sağlayacağınız faydaları değerlendireceğiniz sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle standartlarınızı değiştirme fırsatınız olabilir. 14 Ocak'tan itibaren Merkür'ün Oğlak burcuna geçmesi bu haftanın önemli başlangıçlar için iyi bir zaman olduğunu gösteriyor. Müzakere, karar alma, imza, anlaşma gibi kavramları içeren gündemler zaman alıcı olabiliyor.

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 11 Ocak'ta Oğlak burcundaki Yeniay ile kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz, daha iyi sonuçlar elde edebileceğiniz alanlara doğru ilerleyebileceksiniz. Ciddi ve gerçekçi olmak bazen duygu ve düşünceleri anlamayı ve değerlendirmeyi engelleyebilmektedir. Bunun yarattığı sorunlu dönemi geride bırakıyorsunuz ve artık sıfırdan başlıyorsunuz.

Yay Burcu

Oğlak burcundaki Yeniay ile hak ettiğiniz ödül ve desteği alabilirsiniz. Tam ihtiyacınız olduğu anda geleceğini düşündüğünüz karlar elde edebilirsiniz. 14 Ocak'ta Merkür burcunuzdan ayrılıp Oğlak burcuna girdiğinde yeteneklerinizi sergileyebileceksiniz. Bunu sadece iş açısından düşünmeyin. Mesleki ve iş gelişiminin yanı sıra hayatınıza bir şeyler katmanın da önemli olduğunu unutmamalısınız.

Oğlak Burcu

Karşılaştırma bu dönemde en çok ilginizi çeken konu olabilir. Hatalarınızla, eksikliklerinizle, ihtiyaçlarınızla yüzleşip bunların ışığında ilerlemek size yeni bir soluk getirecek. Başvurular ve imzalanan işler, belgeler, görüşmeler, raporlar konusunda desteklenirsiniz. Uzun süredir beklediğiniz, üzerinde çok çalıştığınız, hazırlıklı olduğunuz konuları gündeme getirebilirsiniz.

Cennetten bir mesajınız var! İlişkilerimiz yapılandırılıyor, sevginin iyileştirici gücüne uyanıyoruz Cennetten bir mesajınız var! İlişkilerimiz yapılandırılıyor, sevginin iyileştirici gücüne uyanıyoruz

Kova Burcu

Sevgili Kova burçları ve yükselen burcu Kova olanlar, 11 Ocak'ta Oğlak burcundaki Yeniay ile kendiniz hakkında yeni bir şeyler öğrenebilirsiniz. Öğrenme yaşam boyunca devam eder ve farklı şekillerde gerçekleşir. Özgür olmanız, otoritenizin farkına varmanız ve onu geliştirmeniz gerekiyor.

Balık Burcu

Sevgili Balık burcu ve yükselen burcu Balık olanlar, 2 Ocak'ta Merkür Yay burcuna geçerken gerileyen yılı bitirmenin hüznünü geride bırakacaksınız. Sorumluluklarınıza daha fazla sahip çıkacağınız, ne yaptığınızın daha fazla farkında olacağınız bir zaman olabilir. Beklentileriniz gerçekleşmiyor diye kendinizi hırpalamayın.

Kaynak: MAHMURE