Meteoroloji Genel Müdürlüğü günlük hava durumu bülteni yayınlanıyor. Sonuç olarak; Yurdun tamamı parçalı ve yer çok bulutlu, İç Anadolu'nun güneyi ve doğusu, Karadeniz, doğu ve güneydoğu Anadolu ile Mersin, K Maraş, Osmaniye ve Hatay çevreleri, doğu kesimlerinde aralıklı kalpnak Sağnak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı Ülkenin. Doğu Anadolu'nun yaylaları ve kuzeydoğu kesimlerinde deniz, sulu kar ve karların çıkması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI

Tahminlere göre hava durumu orta ve doğu verileri azalacak, Trakya'da bir miktar artacak, diğer maçta önemli bir değişiklik olmayacak ve ülke çapındaki mevsimsel değerlere yakın seyredecek.

Şiddetli Yağmur Dikkat

yağmur; Karadeniz'in doğu kıyıları ile Ordu, Tunceli, Bingöl, Elazığ, Kuzey Diyarbakır, Bitlis, Şırnak, Siirt ve Van'da yer şiddetli olması beklendiğinden yıldırım gibi istenmeyen olaylardan kaçınılması konusunda dikkatli olunması tavsiye ediliyor. Sel, su baskını, yıldırım, trafik aksamaları ve kısa süreli fırtınalar. Dikkatli olun.

Kuvvetli rüzgar uyarısı

Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde güneyden, Orta Karadeniz kıyılarında ise batı ve kuzeybatıdan şiddetli rüzgarlar (40-60 km/saat) beklendiğinden nakliyenin aksaması gibi olası olumsuz etkilenmeye karşı dikkatli olunması gerekiyor. , çatılar kırılır ve ağaçların devrildi.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

14 KASIM 2023 SALI GÜNÜ

15 KASIM 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

16 KASIM 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

17 KASIM 2023 CUMA GÜNÜ

18 KASIM 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

MGM'den 12 İl İçin Yağış Uyarısı! Fırtına Geliyor MGM'den 12 İl İçin Yağış Uyarısı! Fırtına Geliyor

(karar)

Editör: Haber Merkezi