Eyyam-ı Bahur'un ardından rüzgar ve yağmur ile serinleyen yurt geneli yeni sıcak hava dalgasına hazırlanıyor. Arabistan'dan gelecek olan sıcak hava dalgası öncesi bazı bölgeler yağmurla serinlemeye devam ediyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Batı Karadeniz'in batısı, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Kütahya'nın kuzey ve doğu, Eskişehir'in kuzey ve batı kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Uzmanları Uyardı: Kar Yağışı Yolda! Meteoroloji Uzmanları Uyardı: Kar Yağışı Yolda!

DOĞU KARADENİZ'DE ŞİDDETLİ SAĞANAK

Yağışların Ordu, Giresun ve Rize çevreleri ile Artvin’in kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

İÇ BÖLGELERDE SICAKLIK ARTIYOR

Marmara ile Batı Karadeniz ve Ege kıyılarında önemli bir değişiklik beklenmeyen hava sıcaklıklarının, diğer bölgelerde artmaya devam etmesi bekleniyor.

RÜZGARIN HIZI 60 KM'Yİ BULUYOR

Rüzgarın batı kesimlerde kuzey, doğu kesimlerde güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı ile Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde güneyli yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU

12 AĞUSTOS CUMARTESİ

13 AĞUSTOS PAZAR

14 AĞUSTOS PAZARTESİ

15 AĞUSTOS SALI

16 AĞUSTOS ÇARŞAMBA

(karar)

Editör: Haber Merkezi