MEB, Twitter'dan Müfredat Eleştirilerine Karşı Kampanya Başlattı MEB, Twitter'dan Müfredat Eleştirilerine Karşı Kampanya Başlattı

Nevşehir'de ozon tedavisi için Güzelyurt Mahallesi Vefa Küçük Sokak'ta bulunan özel kliniğe giden ve tedavi sırasında rahatsızlanan Eda Özen'in (36) ölümüyle ilgili olarak tutuklanan kliniğin doktoru dahiliye uzmanı B.B.'nin yargılanmasına başlandı. tedavi. Nakledildiği hastanede hayatını kaybetti.

Adliyeye sevk edilen B.B., savcılıktaki sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Eda Özen klinikte rahatsızlanınca ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ameliyatın ardından Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen kadın, emboli tanısıyla yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. beyin ve operasyona rağmen onu kurtarmak mümkün olmadı.

RUHSATI OLMADIĞI TESPİT EDİLDİ

Ailesinin şikayeti üzerine Nevşehir Savcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında dahiliye doktoru B.B. Tutuklanmıştı.

B.B.'nin çalıştığı özel klinik. Kentte özel bir hastanede çalışırken geçen ay bırakılan ve açılan hastane, henüz ruhsat başvurusu yapılmadığı için yetkililer tarafından mühürlendi.

İki çocuk annesi Özen'in cenazesi, dün Kurşunlu Camisi'nde kılınan namazın ardından aile mezarlığına defnedildi.

Kaynak: CUMHURİYET