Niğde'de Aile İçi Trajedi: 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Niğde'de meydana gelen trajik olayda, Ramazan Gök, husumetli olduğu akrabası Abdullah Gül ile buluştu. Kıraathanede başlayan tartışma kısa sürede şiddete dönüştü, Gök, Gül ile Ramazan Gök'ü tabancayla vurarak olay yerinden kaçtı.

Olayın ardından çevredekilerin ihbarıyla jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde Gül ile Gök'ün hayatını kaybettiği belirlendi.

Öğrenilen bu acı haber üzerine Gül ve Gök'ün yakınları B.G. ile İ.G., cinayet şüphelisi Ramazan Gök'ün evine gitti. Evde karşılaştıkları Gök'ü av tüfeğiyle öldürüp kaçtılar.

Jandarma ekipleri yaptığı çalışmada şüphelilerden İ.G.'yi gözaltına alırken, firari B.G.'nin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

Vali Cahit Çelik, olay yerinde incelemelerde bulunarak, "Yılın son gününde üzüntü verici bir olayla karşılaştık. Aynı aile içerisinde çıkan silahlı kavgada 3 vatandaşımız hayatını kaybetti. Ölenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Olayla ilgili adli tahkikat devam ediyor. Olaya karışanlardan biri yakalandı, diğerini yakalama çalışmaları devam ediyor" şeklinde konuştu.

IŞİD Medresesi Operasyonunda Hatipoğlu Bağlantısı Ortaya Çıktı IŞİD Medresesi Operasyonunda Hatipoğlu Bağlantısı Ortaya Çıktı

Yaşanan bu trajik olay, Niğde'de büyük bir üzüntü ve endişe yaratırken, detaylı soruşturma devam ediyor.

Kaynak: sözcü