LGS başvurusu için son tarih uzatıldı! LGS başvurusu için son tarih uzatıldı!

Ocak ayının gelmesiyle birlikte ülkeye beklenen soğuk hava girdi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle Edirne, Çanakkale, Tekirdağ ve bazı ilçelerde okullar tatil edildi.

Edirne'nin İpsala, Enez, Uzunköprü ve Keşan ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Kaymakamlar sosyal medyadan yaptıkları açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verileceğini duyurdu.

Hava tahminine göre yarın kent genelinde yoğun kar yağışı ve sıcaklığın sıfırın altında 3 derece olması bekleniyor.

TEKİRDAĞ'DA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Tekirdağ'da olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın bazı ilçelerde okullar kapalı kalacak.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, hava tahminlerine göre olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı ilçelerde yarın eğitime ara verileceği bilgisi verildi.

Açıklamada, “10 Ocak Çarşamba günü Süleymanpaşa, Malkara, Muratlı, Ergene ve Hayrabolu ilçelerindeki tüm devlet ve özel okullarımızda 1 gün, Şarköy ilçesinde ulaşımda eğitim gören öğrencilerimize ise 1 gün süreyle eğitim ve öğretime ara verildi. .10 Ocak Çarşamba." Kullanıldı.

ÇANAKKALE'DE OKULLAR VE ÜNİVERSİTEDE EĞİTİME 1 GÜN ARA

Çanakkale'de olumsuz hava koşulları nedeniyle kent merkezi ile Biga, Ezine, Bayramiç, Yenice, Çan, Eceabat ilçeleri ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde (ÇOMÜ) tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında eğitime ara verildi. 1 gün.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, son meteorolojik verilere göre olumsuz hava koşullarının ulaşımda aksamalara neden olabileceği değerlendirildiği belirtildi.

Açıklamada, yarın kent merkezi ile Biga, Ezine, Bayramiç, Yenice, Çan ve Eceabat mahallelerindeki tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında 1 gün süreyle eğitim ve öğretime ara verileceği bilgisi verildi.

ÇOMÜ'den yapılan açıklamada, devam edecek yoğun kar yağışı nedeniyle öğrencilerin mağduriyet yaşamaması için Üniversite Senatosu'nun yarın tüm üniversite kampüslerinde 1 gün eğitime ara vereceği açıklandı.

Basın duyurusunda, bölüm ve derslerin ilgili tarihe denk gelen final sınavlarının telafi takviminin, sınavların da son hafta içinde yapılacağı, ilgili akademik birim tarafından belirlenerek ilan edileceği belirtildi.

Kaynak: karar