İstanbul Üsküdar'daki Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp-Damar Cerrahi Eğitim ve Araştırma Hastansi'nde görevli olan Profosör Gökçen Orhan, odasında ölü bulundu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaşamını kaybeden Orhan için başsağlığı iletiyi yayınladı. Orhan'ın sosyal medya hesabından en son paylaştığı gönderide "Sıhhatiniz umursamamaya gelmez" yazdığı görüldü.

Kalp-Damar cerrahı ve Akademisyen Prof. Dr. Gökçen Orhan, Kadıköyde yer alan  Siyami Ersek Göğüs Kalp-Damar Cerrahi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yer alan  odasında öğlen saatlerinde ölü bulundu. Kendisinden haber alınamayınca  odaya  bakıldı. Orhan'ın kapısı kilitliydi. Kapı açılınca Gökçen Orhan'ın cansız bedeni bulundu. Yoğun bakıma kaldırıldı akabinde Orhan'ın yaşamını kaybettiği tanımlandı.

Bolu'da Trafik Kazası: 7 Yaralı Bolu'da Trafik Kazası: 7 Yaralı

Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca sosyal medya paylaşımında "Dr. Siyami Ersek Hastanesin Kalp ve Damar Cerrahisi uzmanlarından olan Prof. Dr. Gökçen Orhan öğretmenimizi, vazifeli olduğu hastanede yapılan gerekli  tüm müdahalelere karşın kaybettik. Gökçen Orhan'a  Allah'tan rahmet ve  ailesi ile  tüm çalışma dostlarına başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun" denildi.

Orhan'ın sosyal medya hesabından en son paylaştığı gönderide "Sıhhatiniz bakımsızlığa gelmez" ifadesi dikkat çekti. Yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi: ''Yaşam bize verilmiş en değerli hediye. Sıhhatli yaşamak büyük nimet. Sıhhatiniz yaşam stiliniz ile dolaysız tesirli. Bir Hayli kronik hastalıktan yaşamı değiştirerek korunmak ve kurtulmak olası.''

Editör: Haber Merkezi