Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kürecik İddialarıyla İlgili Sert Açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kürecik İddialarıyla İlgili Sert Açıklama

Gazeteci Şirin Payzın, Özel'e "Muhalefet inanılmaz görünüyor. Ve üstüne üstlük İYİ Parti sürekli CHP ile kavga ediyor. 'Bu muhalefetten bir şey olmaz' algısı olanlar için sizin için de bir dezavantaj değil mi? Meral Akşener'in sürekli olarak geçmişe referans vermesi, oradaki hesabın bir türlü kapanamıyor olması ve genel merkezin siyasetinde 'Biz bu ülkenin geleceğine talibiz' söyleminin sert bir şekir ortaya konulamıyor olması" diye sordu. Soru bitince yanıt vermeye başlayan Özgür Özel'in sözleri Payzın'ın "Pardon, cevabı reklamdan sonra alacağız" diyerek reklama gitmek istedi.

CHP lideri Özgür Özel, katıldığı canlı yayında uzun bir soru sorduktan sonra reklama giden gazeteciye tepki gösterdi. Özel, "Buradan şimdi giden olacak bilmen ne olacak... O zaman böyle soruları daha kısa sorup daha kısa alıp reklama öyle gitmek lazım" ifadelerini kullandı. Özel'in tepkisi, yayında yaşanan gergin anlara işaret ediyor.

Gazeteci Şirin Payzın'ın uzun ve yorum içeren bir soru sormasının ardından, yanıt verme aşamasında reklama gitmek istemesi, Özel'in tansiyonunu yükseltti. Özel, bu durumu doğru bulmadığını belirterek, daha kısa ve öz soruların sorulması gerektiğini ifade etti.

Kaynak: Son Dakika