• Rize'nin Çayeli ilçesine bağlı Büyükköy beldesinde bulunan Demirciler köyünde yaşayan Halil İbrahim Kazanbaş, ailesiyle birlikte çay bahçesine gittiği sırada kötü bir koku fark etti. Koku üzerine çevreyi kontrol eden Kazanbaş, başı kopmuş bir erkek cesedi ile karşılaştı.

  • Cesedi bulan Kazanbaş, hemen jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, 35-40 yaşlarında bir erkeğe ait olan cesedin başının kopuk olduğunu tespit etti. Ayrıca cesedin yanında bir tüfek ve tabanca bulundu.

    Kadın Üvey Oğluyla Kaçtı Kadın Üvey Oğluyla Kaçtı
  • İlk incelemelerin ardından ceset, kimlik tespiti ve ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarma ekipleri ise olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

  • Cesedi bulan Halil İbrahim Kazanbaş, yaşadığı korku dolu anları şu şekilde anlattı: "Koku aldık, gübreyi doldurduktan sonra çevreyi kontrol etmeye başladım. Bir çanta buldum ve biraz daha ilerlediğimde yerde sırtında tüfek olan bir adamın çürümüş cesedini gördüm. Durumu muhtara ve jandarmaya haber verdik."

  • Bölge sakinlerinden Mustafa Kazanbaş da, yaşanan korku dolu anları şu ifadelerle aktardı: "Bizim çay bahçemiz, buraya gübre vermek için gelmiştik. Pis bir koku aldık. Babam bahçede gezerken insan cesedi buldu. Elinde tüfek olan cesedi görünce korktuk."

Rize'nin Çayeli ilçesinde bulunan çay bahçesindeki korkunç olay, bölgede tedirginliğe neden oldu. Kimlik belirlenemeyen ve başı kopmuş olarak bulunan erkek cesedin ölüm nedeni ise jandarma ekipleri tarafından titizlikle araştırılıyor. Olayla ilgili detaylı soruşturma devam ediyor.

Kaynak: DHA