Saadet Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Birol Aydın, İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlediği Medya Buluşması ve Proje Tanıtım Toplantısı'nda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Toplantı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aydın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 5 yıl boyunca şehri nasıl yönettiği sorusuna cevap vererek, "Ekrem İmamoğlu’nun çabasını, gayretini görmemek mümkün değil ancak hala ulaşım ve trafik sorunu çözüme ulaşmadı" dedi.

Daha sonra ilçe adaylarının da katıldığı tanıtım toplantısında konuşan Aydın, vaatlerini açıkladı.

Aydın, siyasi parti ve adayların seçmeni etkilemek için çeşitli yollar aradığını ancak bunların sadece yapılmış olmak için yapıldığını ifade ederek, İstanbul'un asıl sorununun deprem ya da trafik değil; geçim olduğunu söyledi.

Aydın, İstanbul’un kurtuluşunun Milli Görüş Belediyeciliği'nde olduğunu vurguladı.

İYİ Parti seçiminde başkanlık 3.tura kaldı İYİ Parti seçiminde başkanlık 3.tura kaldı

Çalışma yapacakları projeleri planladıklarını belirten Aydın, "Biz Tuzla İstasyon Mahallesi’ndeki koku sorunundan da Kadıköy’deki kafe ve barların ilerleyen saatlerde verdiği rahatsızlıktan da haberdarız.

Biz çukurlu yamalı yolları da biliyoruz, çöp konteynerlarının yetersiz olduğunu da biliyoruz" dedi.

Aydın, İstanbul'un nüfusunu azaltacak tedbirleri alacaklarını belirterek, İstanbul’a 35 bin yeni taksi kazandıracaklarını ve Pembe Metrobüs ile kadınların, engellilerin ve 65 yaş üstü vatandaşların güvenle ve huzurla ulaşımını sağlayacaklarını açıkladı.

Aydın ayrıca, engelli vatandaşları iş arama süreçlerinde destekleyeceklerini ve binlerce engelli vatandaşı istihdama kazandıracaklarını ifade etti.

Kaynak: Cumhuriyet