Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde yapılan belediye seçimlerini kaybeden mevcut Belediye Başkanı Yeniden Refah Partili Birol Şahin, görevini kazanan MHP'li Efdal Altundal'a devrederken MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül ile yaşanan olaylar kameralara yansıdı.

MHP'li Efdal Altundal'ın seçimi kazanmasıyla birlikte gerçekleşen devir-teslim töreninde Birol Şahin, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik sözleri nedeniyle MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül'le tartışmaya girdi. Tartışma sırasında Şahin, daha önce MHP'den ihraç edilmesiyle ilgili konuştuğu sırada Akgül'e çiçek fırlatarak küfür ve hakaretlerde bulundu. Olay, odadakilerin araya girmesiyle sonlandırıldı.

Birol Şahin, devir-teslim öncesinde yaptığı konuşmada, ilçedeki alkollü mekanları kapattıklarını ve ruhsat vermediklerini belirterek, "En önemli yaptığımız hizmet de Kaynaşlı'daki alkollü mekanları kapatmamız" dedi. Ayrıca Şahin, daha önce MHP'den ihraç edilmesiyle ilgili açıklamalarda bulunarak olayı yorumladı.

Erhan Usta İYİ Parti Grup Başkanvekilliği Görevinden Ayrıldı Erhan Usta İYİ Parti Grup Başkanvekilliği Görevinden Ayrıldı

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül ise Şahin'in MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında söylediği sözler üzerine müdahale ettiğini belirtti. Ancak Şahin'in tepkisi küfür ve hakaretlerle karşılaştı.

Devir-teslim töreni tamamlandıktan sonra MHP'li Efdal Altundal göreve başlarken, MHP Milletvekili İsmail Akgül, "Kaynaşlı ilçemizde cahiliye dönemini kapatarak, hizmet dönemini başlattık. Biz Müslümanlığı ve adaletli olmayı size öğreteceğiz." şeklinde bir açıklama yaptı.

Kaynak: DHA