Avukat Feyza Altun'un İmalı Paylaşımı Gündemde Avukat Feyza Altun'un İmalı Paylaşımı Gündemde

İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Sibergöz-16" operasyonlarında 35 şüphelinin yakalandığını belirterek, "Çocuklarımızı korumak için suçlularla mücadele etmeye kararlıyız. Bu mutlaka yapılmalıdır" dedi.

Çalışmalar kapsamında, genel merkezi Ankara, Denizli, İstanbul, Kayseri, Kırıkkale, Konya, Malatya, Muğla, Sakarya, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat ve Yalova olmak üzere, Adana, Ağrı, Aydın, Bolu, Bursa, Çorum'da aynı anda operasyonlar düzenlendi.

Sosyal medya uygulamaları üzerinden gruplar oluşturulduğu ve çocuklara yönelik müstehcen görsellerin para karşılığında satışa sunulduğu, çeşitli ödeme kanalları üzerinden ödeme yapıldığı, çocuk istismarı görsellerinin sosyal medya platformlarında paylaşıldığı belirlendi. 

Operasyonların ardından çok sayıda dijital malzeme ele geçirildi. Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değmesin. "Tıpkı Kara Vatan'da olduğu gibi Siber Vatan'da da sanal devriyelerimiz 7/24 görev başında" dedi.

Kaynak: KARAR