6 Şubat depreminden etkilenen Adıyamanlı fotoğrafçı  ve depremzede Onur Polat, Kemeraltı Antikacılar Çarşısı Ayzeradant Galerisi'nde açtığı fotoğraf sergisiyle insanları çizgili sırtlanların dünyasını keşfetmeye davet etti.  
Onur Polat'ın çektiği "Sırtlan Bilgisi" başlıklı fotoğraflardan ve yazar Nihat Özdal'ın aynı isimli kitabından oluşan serginin tanıtımını yapan etkinliğe katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, şunları söyledi: " Hepsi birbirinden güzel, tebrik ediyorum." dedi.

I M G 0390

24 saatte 167 milyon kez izlendi: Joker 2, Barbie'yi geride bıraktı 24 saatte 167 milyon kez izlendi: Joker 2, Barbie'yi geride bıraktı

Sergini sahibi Onur Polat, “2 senedir bu hayvanın peşindeydim. 6 Şubat depreminden önce 5 Şubat sabahı çekimlerini yapmıştım. Depremden dolayı sergiyi açamadığımız için bugüne kaldı. Bu fotoğraflar satıldıktan sonra deprem bölgesine yardım etmeyi düşünüyoruz. Ufak da olsa yardım yapacağız. Sergide 21 fotoğraf mevcut” ifadesini kullandı. Sergi 15 Nisan tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

Kaynak: Cumhuriyet