1- "Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli depremlere ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MYK toplantısına başkanlık edecek.

(Ankara/13.00)

EKONOMİ FİNANS

1- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, 2022'nin aralık ayı ve 4. çeyreğine ilişkin uluslararası yatırım pozisyonu verilerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

2- Türkiye İstatistik Kurumu, ocak ayına ilişkin yurt dışı üretici fiyat endeksi ile şubat ayına ilişkin Tüketici Güven Endeksi verilerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenleyecek.

- Çavuşoğlu, AGİT Dönem Başkanı Kuzey Makedonya Dışişleri Bakanı Bujar Osmani ve AGİT Genel Sekreteri Helga Schmid ile ortak basın toplantısı düzenleyecek.

(Ankara/09.30/14.30)

GÜNCEL

1- Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle eğitim-öğretime verilen aranın ardından deprem bölgesi dışındaki 71 ilde, okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki öğrenciler, ders başı yapacak.

Filistinli Baba Erdoğan'a Mektup Yazarak Adalet Talep Ediyor Filistinli Baba Erdoğan'a Mektup Yazarak Adalet Talep Ediyor

Kaynak: www.bloomberght.com

Editör: Haber Merkezi