Türkiye'nin en iyi 10 lisesi açıklandı: İlk sırada hangi okul var? Türkiye'nin en iyi 10 lisesi açıklandı: İlk sırada hangi okul var?

TBMM Genel Sekreterliği, bir CHP milletvekilinin odasında para dolu poşet bulunduğu iddiasının araştırılması için gelen dilekçe üzerine muhakkik tayin etti ve gerekli çalışmayı başlattı.

Geçen hafta yaşanan olayda, bir CHP milletvekilinin odasında poşet içinde 250 bin dolar bulunduğu ve paranın CHP Malatya Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba'ya ait olduğu iddiaları ortaya atılmıştı. Ancak Ağbaba, bu iddiaları yalanlayarak Meclis Başkanlığına, iddiaların araştırılması ve kamera görüntülerinin incelenmesi için dilekçe vereceğini belirtmişti.

Benzer şekilde, iddiada adı geçen CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun da poşetin kendi odasında bulunduğu iddiasını reddederek, konunun TBMM'de araştırılmasını istemişti.

Söz konusu iddialarda adı geçen bazı CHP milletvekilleri, Meclis Başkanlığına dilekçe vererek konunun araştırılmasını talep etti. Bu doğrultuda TBMM Genel Sekreterliği, muhakkik tayin ederek, iddialarla ilgili gerekli çalışmayı başlattı.

Kaynak: BirGün