Gazze'ye Havadan Bırakılan Yardımın Paraşütleri Açılmadı: Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var Gazze'ye Havadan Bırakılan Yardımın Paraşütleri Açılmadı: Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var

Şirket, motorların direksiyon ve kapı kapatma fonksiyonlarında sorunlar olduğunu fark etti; Bu kaza riskini artırabilir.

Tesla, araç yazılımını güncellemek ve güvenliğini sağlamak için uzaktan teknolojiyi kullanmayı planlıyor.

Pahalı yüksek teknolojili motorların hidrolik direksiyon fonksiyonunun hatalı olduğu ve direksiyon başındaki sürücülerin güvenliğini riske attığı tespit edildi.

Ek olarak, kapı kontrollerindeki bir arıza, sürücünün kaza yapması durumunda kazaya karışmayan taraftaki araç kapısının kilidinin açılmasına neden olabilir.

Elektrikli araç ve pil teknolojisinin en saygın markalarından biri olarak Tesla'nın kurucusu Elon Musk tarafından kurulan şirketin Çin'de devasa bir üretim tesisi bulunuyor ve bu tesis geçmişte Musk'a sorun yaşatmıştı.

Musk, Tesla'yı elektrikli araç ve batarya teknolojileri alanında saygın markalardan biri haline getirdi.

Lüks eko-araçlar, temiz enerji devriminin bir parçası olarak selamlanıyor ve Birleşik Krallık'ta en çok satan elektrikli araçlar arasında yer alıyor - ancak premium olarak geliyorlar.

Dört farklı elektrikli araç modeli geri çağrılacak: Model S, Model 3, Model X ve Model Y.

Çin piyasa düzenleyicisi Cuma günü şunları söyledi: “Bundan sonra toplanan model olan 1.610.105 Model S ithal edilecek.

"Bu geri çağırma kapsamındaki araçlarda, otomatik hidrolik direksiyon işlevi etkinleştirildiğinde, sürücü ikinci seviye kombine hidrolik direksiyon işlevini uygunsuz şekilde kullanabilir, bu da aracın çarpışma riskini artırabilir ve güvenlik tehlikesi oluşturabilir. \"

2022 ile 2023 yılları arasında geri çağrılan 7.500'den fazla aracın kapı kilit kontrollerinde hatalı olduğu tespit edildi.


Bu sorunları uzaktan çözmek için “kablosuz” teknoloji kullanılacak.

Kaynak: HABERLER.COM