Görüşmeler Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Altunkaynak, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Guddusi Arık, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü İrfan Remzi Yılmaz, Afet ve Acil Durum İl Müdürü Selami Kılıçel, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Aykut Bulut’un yer almasıyla gerçekleştirildi.

AK Parti Samsun İl Yöneticilerinin Bulunduğu Araç Yayalara Çarptı: 2 Yaralı AK Parti Samsun İl Yöneticilerinin Bulunduğu Araç Yayalara Çarptı: 2 Yaralı

Vali Dr. Erdinç Yılmaz bir süre sohbet edip, esnaf ve vatandaşların halini hayrını sordu. Ziyaretin sonunda yaptığı açıklamada, halkla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Ziyaret sırasında herkesin sorunlarını dile getirmesini istiyoruz. Sorunlarınız, istekleriniz varsa lütfen paylaşın." Dinleyeceğiz ve elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız. Biz her zaman halkın yanındayız.”dedi. Vali Yılmaz, esnaflara işlerinde başarı ve muvaffakiyetler diledi. (haber merkezi)

Editör: Haber Merkezi