Anne Chaimae El Omari'nin (31) ifadesine göre, 13 Nisan 2022'de Molla Gürani ilçesi Akkoyunlu Caddesi'nde meydana gelen olayda, önce Yusuf adını verdiği 2,5 aylık bebeğine süt verdi, ardından da süt verip yanında uyumasına izin verdi.

Kadın sabah saat 4.00 civarında uyandı ve bebeğini göremeyince oturma odasına gitti ve bebeğini yüz üstü yatarken ve morarmış halde buldu. Ayrıca kocasının Mısır'a giden arkadaşı Cherif Cossaw'u da (31) gördü. Bu kişi, kendisine yardım ettiği için zaman zaman evinde kalıyor, odada oturuyor ve uyuyordu.

Kadın, Şerif'i tekmeleyerek uyandırdı ve ne yaptığını sordu, adam ise kalkmadı ve rahat bir tavır sergiledi. Daha sonra anne Chaimae eşinin arkadaşlarını telefonla aradı, eşinin arkadaşlarından biri geldi ve çocuğu hemen hastaneye götürdüler.

Ancak sabah 6.30 sıralarında çocuğun öldüğü haberi geldi. Anne Chaimae daha sonra çocuğunu öldürdüğüne inandığı Cherif Cossaw'a karşı şikayette bulundu.

ÖNCELİKLE ANNENİN İFADESİ ŞİKAYET OLARAK VERİLDİ

O gün evden ayrılan Cherif'in ifadesi alınamıyor. Anne Chaimae'nin karakolda "müşteki" sıfatıyla ifadesi alındı. Anne Chaimae, kazadan 4 gün önce Cherif'e evin anahtarını verdiğini, kaza gecesi bebeğinin yanında uyuduğunu, saat 02.00'de Cherif'in bezini değiştirdiğini, o sırada Cherif'in evde olmadığını belirtti.  Sabah saat 4 civarında uyanıp bebeğinin yanında olmadığını fark ettiğinde, onu oturma odasında yüzüstü görmüş ve Cherif'in bebeğini öldürdüğünü söylemişti.

APARTMAN KAMERALARINDAN ALINAN KAYITLAR İNCELENDİ

Olay günü apartman kamera kayıtları incelendiğinde, Cherif'in 12 Nisan 2022 günü saat 18.51 sıralarında binaya girdiği ve saat 04.32 sıralarında binadan çıktığı görüldü. Saat 04.39 sıralarında üç kişinin binaya girdiği, saat 04.42 sıralarında içeri giren adamlardan birinin telefonla konuşurken binadan dışarı çıktığı diğer iki kişinin ise saat 05.47 binadan çıktığı belirlendi. Adamların kucağında bir bebek vardı ve anne de onların peşinden binadan dışarı koştu. Annenin ifadesi ile kamera kayıtlarının birbiriyle çeliştiği ortaya çıktı. Chaimae'nin bu seferki açıklaması "şüpheli" olarak değerlendirildi. Anne, kaza günü evde kimsenin olmadığını, saat 00.10 sıralarında ona süt verip uyuduklarını, Cherif'in uyanana kadar evde olmadığını, Cherif'in ilacı aldığını düşündüğünü söyledi. çocuk. geldikten sonra onu elinden aldı ve oturma odasındaki kucağından düşürdü.

Kış Geri Döndü! Meteoroloji Yeni Raporu Yayımladı Kış Geri Döndü! Meteoroloji Yeni Raporu Yayımladı


ÇOCUĞUN KANINDA METAMFETAMİN BULUNDU

Çocuğun yapılan otopsi ve iç-dış muayenesinde herhangi bir yaralanmasının olmadığı belirlenirken, idrarında narkotik uyarıcı olan metamfetamin ve farmasötik etken madde olan lidokain tespit edildi. Göz sıvısında metamfetamin bulunmuş ve uyarıcı zehirlenmesi sonucu ölümü meydana geldiği belirlendi. Evde bulunan yiyeceklerde herhangi bir uyuşturucu veya uyarıcı maddeye rastlanmadı.(birgün)

Editör: Haber Merkezi