Fırat Bulut

CHP'den Kılıçdaroğlu'na yanıt: CHP sıkılı yumruklarla değil akılla ve rahat bir yürekle önündeki döneme bakıyor CHP'den Kılıçdaroğlu'na yanıt: CHP sıkılı yumruklarla değil akılla ve rahat bir yürekle önündeki döneme bakıyor

BİNGÖL - Seçime girecek partilerin milletvekili aday listeleri şekillendi. Buna göre, CHP, Bingöl’de eski AK Partili Belediye Başkanı Serdar Atalay’ı birinci sıradan aday gösterdi. Atalay, Saadet Partisi’nin adayı olarak listeye girdi.

Partilerden yapılan açıklamaya göre, Saadet Partisi’nden 24 siyasetçi CHP listelerinden aday gösterildi. Serdar Atalay, CHP listelerinden birinci sırada aday gösterilen tek Saadet Partili aday oldu.

ERDOĞAN’IN BELEDİYE BAŞKANLIĞI DÖNEMİNDE MESAİ ARKADAŞIYDI

İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden 1992 yılında mezun olan Serdar Atalay, aynı yıl Bingöl İl Bayındırlık Müdürlüğü’nde göreve başladı. 1994 -1997 yıllarında Bingöl Belediyesi’nde İmar Müdürlüğü görevinde bulunan Atalay, daha sonra Recep Tayyip Erdoğan’ın belediye başkanı olduğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne geçiş yaptı.

2004 yılında, 7 yıl görev yaptığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki görevinden, Başbakanlık Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Dairesi Başkanlığı görevine atandı. Daha sonra bu görevinden istifa ederek 2009 Yerel Seçim’lerinde AK Parti’den Bingöl Belediye Başkanı seçildi.

ADAY GÖSTERİLMEYİNCE İSTİFA EDİP SAADET PARTİSİ'NE GEÇTİ

Siyasete AK Parti’de başlayan Atalay, 31 Mart 2014 Yerel Seçimleri’nde aday gösterilmeyince AK Parti’den istifa ederek Saadet Partisi’nden belediye başkan adayı oldu. Ancak 4 bin 301 oy alan Atalay belediye başkanı olarak seçilemedi.

Kaynak: www.gazeteduvar.com.tr

Editör: Haber Merkezi