TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, Saadet Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ’ı ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu.

Arınç, eski Ülkü Ocakları Derneği Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesine atıfta bulunarak, "Maalesef ülkücülerin lideri katlediliyor. Onunla ilgili bir soruşturma veya açılmış dava bir sene sonra bile görülemiyor. Bu durum üzüntü verici" dedi.

Arınç ayrıca, "Geçmişten örnek almaya davet ediyorum. 1980 öncesi ülkücülerin hayatlarını bir kez daha okusun, örnek alsınlar. Bugün maalesef ülkücülerin lideri resmen katlediliyor. Onunla ilgili bir soruşturmayı, açılmış davayı bir sene sonra bile göremiyoruz. Gelinen nokta üzüntü vericidir. ‘Ülkücüyüm’ diyenler geçmişteki ülkücülerin duruşunu örnek almalıdır" şeklinde konuştu.

Özgür Özel ve Erdoğan Görüşmesinin Tarihi Belli Oldu: 2 Mayıs Perşembe Özgür Özel ve Erdoğan Görüşmesinin Tarihi Belli Oldu: 2 Mayıs Perşembe

Saadet Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ da Arınç'ın 7 yıl süreyle avukatlığını yaptığını ve ücret almadığını belirterek teşekkür etti.

Arınç, Manisa'da 24 yaşında MSP'nin il başkanı olduğu dönemde siyasi yasakla karşılaştığını ve bu süreçte ülkücü arkadaşlarının kendisine destek olduğunu vurguladı.

Kaynak: gerçek gündem