MEB, Twitter'dan Müfredat Eleştirilerine Karşı Kampanya Başlattı MEB, Twitter'dan Müfredat Eleştirilerine Karşı Kampanya Başlattı

Bursa'da operasyon: Baba, oğul ve torun gözaltında!

Bursa'da jandarma, olayın "tarihi eser kaçakçılığı" olduğunu tespit ederek eve operasyon düzenledi. Şüphelilerin evinde yapılan aramada 46 madeni para ve çok sayıda patlayıcı madde ele geçirildi. Ekipler baba, oğlu ve yeğenini gözaltına aldı.

Jandarma ekipleri, Bursa'da tarihi eser kaçakçılığı yapıldığı ihbarının ardından belirlenen adrese operasyon düzenledi. Baba S.Ö., 68 yaşında, oğlu A.Ö., 44 yaşında. ve 19 yaşındaki yeğeni H.E.Ö. Tutuklanmıştı.

Evde yapılan aramalarda tarihi eser niteliğindeki 46 adet madeni para, hazine avı için 64 adet dedektör, hazine avcılığı için 8 adet işaretli dedektör, hazine avı için kullanılan cıva uçlu 4 adet bakır çubuk cihazı, gübre ile hazırlanmış 18 adet dinamit lokum ele geçirildi. ve barut. plastik tüplerde. Elektriği kullanarak dinamit sanrıları ortaya çıktı: Akım patlaması için kullanılan pille çalışan antenli bir cihaz, patlatma için kullanılan 300 metre elektrik kablosu, 500 gram barut, 150 gram amonyum nitrat, 2 jeneratör, 1 hilti ve 3'ü olmadan lisans. tabanca, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 650 adet tabanca fişeği, 100 adet av tüfeği ile av tüfeği fişeği ele geçirildi.

Şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı.(karar)

Editör: Haber Merkezi