İmamoğlu'ndan Edanur açıklaması: 'Utanarak izliyoruz' İmamoğlu'ndan Edanur açıklaması: 'Utanarak izliyoruz'

Yerel seçimlere sayılı günler kala CHP'nin Erdek Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiği Burhan Karışık'ın seçim sürecinde partisinden istifalarla karşılaşıldı.

CHP Erdek İlçe Örgütü Gençlik Kolları Başkanı Mert Örs, partisinden istifa ettiğini duyurdu ve bu istifaya 35 kişinin daha katıldığı belirtildi. Bununla birlikte, en az 200 kişinin daha istifa etmesinin beklendiği ifade edildi.

Mert Örs, istifasıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Aktif Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden, hainlere birlikte aynı yolda yürümeyeceğim için istifa ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Örs, görev süresince gençlik kollarını başarılı bir şekilde yönettiğini ve örgütlenmeyi artırdığını vurguladı. Ayrıca, Erdek'te partinin bayrağını dikmeyi başardıklarını ve halka ulaşmayı sağladıklarını dile getirdi.

İstifanın ardında disiplin soruşturması tehdidi olduğunu belirten Örs, doğruları savunmaya devam edeceğini ifade etti ve "Bu böyle yarım kalmayacak." diyerek gelecekte buluşacaklarını belirtti. 

Kaynak: karar