İYİ Parti'nin Yeni Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'ndan İlk Sözler İYİ Parti'nin Yeni Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'ndan İlk Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin ittifak görüşmeleri kapsamında, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ile Beştepe'de bir araya gelecek. Görüşme, saat 18.30'da gerçekleşecek.

BBP, 14 Mayıs'taki genel seçimlere Cumhur İttifakı çatısı altında girmiş, ancak milletvekili çıkaramamıştı. İki lider arasındaki bu görüşme, gelecekteki olası bir ittifakın temellerini atma amacını taşıyor.

NTV'nin haberine göre, Mustafa Destici'nin liderliğini üstlendiği BBP, son günlerde sosyal medyada gündem olmuştu. Destici, önce "Özerkliği kabul edebiliriz" şeklindeki paylaşımının sahte olduğunu iddia etmiş, ardından söz konusu paylaşımın gerçek olduğu ve silindiği ortaya çıkmıştı.

Ayrıca, Destici'nin, 9 şehit verilen bir saldırının ardından Cumhur İttifakı'nda yer almayan 25 partinin logosunu paylaşarak bu partileri hedef gösterdiği olay da kamuoyunda dikkat çekmişt

Kaynak: karar