Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Van'da düzenlenen mitingde şu ifadeleri kullandı: "Milletten oy alamıyor, nereye gitse emekli, memur, işçi, çiftçi tepki gösteriyor. Nereye gitse Gazze'yi soruyorlar. 'İsrail ile neden ticarete devam ediyorsunuz' diyorlar. Bu tabloyu manzarayı görüyor. Anketlere bakıyor. Oylar kartopu gibi eriyor. Gelmiş Yeniden Refah adayını geri çekecekmiş de bize destek olacakmış. Ne münasebet. Herkes çalışacak, herkes millete kendisini anlatacak, hizmet yarışına girecek ve milletimiz özgür iradesiyle kimi istiyorsa onu seçecek."

Erbakan, Yeniden Refah Partisi'nin Türkiye'nin en hızlı büyüyen partisi olduğunu vurgulayarak, "Yeniden Refah Partimizin üye sayısı bugün itibariyle 475 bine ulaştı.

Ayda 75 bin üye kaydettiklerini de belirten Erbakan "Bu tempoyla seçimlere inşallah 550 bine yakın üye ile gireceğiz. Türkiye'de üye sayısı bakımından en büyük 3'üncü siyasi parti olarak bu seçimlere gireceğiz.

İmamoğlu'ndan Edanur açıklaması: 'Utanarak izliyoruz' İmamoğlu'ndan Edanur açıklaması: 'Utanarak izliyoruz'

Seçimlerden sonra yine bu tempoyla inşallah birkaç ayın içerisinde üye sayımızı bir milyona çıkaracağız. Önce 31 Mart yerel seçimlerinde iktidar arkasından 2028'de iktidar olacağız inşallah" dedi.

Ayrıca, Erbakan milli görüş belediyeciliği ile tanışan illeri yeniden refah belediyeciliğine kavuşturacaklarını ve halkın neden Yeniden Refah'a koştuğunu açıkladı. Gazze'deki zulmü anlatarak Türkiye'nin İsrail ile ticaretine son verilmesi gerektiğini savundu.

Kaynak: Karar