İstanbul, Türkiye'nin kuraklıkla en fazla mücadele eden şehirlerinden biri olarak dikkat çekerken, son verilere göre bu mücadelede zor günler başladığı görülüyor. İstanbul'daki barajlardaki su seviyelerinin alarm verici derecede, yüzde 30'lara kadar düştüğü belirtildi...

Bu seviyede bir düşüş, şehrin su temininde kesintilere neden olabileceğini işaret ediyor. Özellikle önümüzdeki günlerde yağışın beklendiği, fakat yağışların yetersiz kalması durumunda İstanbul'un su kesintisiyle karşı karşıya kalabileceği endişesi bulunuyor.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) ise bu kritik dönemde İstanbul'daki tüm abonelerini bilgilendirdi. İSKİ'nin Eyüpsultan, Arnavutköy, Çatalca, Fatih, Zeytinburnu, Bakırköy, Küçükçekmece gibi birçok ilçede yaşayan abonelerine gönderdiği mesajda, kuraklık sorununun ciddiyeti ve bireysel su tasarrufunun önemi vurgulandı.(karar)

Akdeniz'de Denizanası Nedeniyle Yakalanan Balık Sayısı 4'te 3 Azaldı! Akdeniz'de Denizanası Nedeniyle Yakalanan Balık Sayısı 4'te 3 Azaldı!
Editör: Haber Merkezi