İstanbul'da bugün etkili olan sağanak yağış, iş çıkış aralıkları kent genelindeki trafik dağılımı yüzde 83'e çıktı.

Avrupa Yakası'nda E-5 ve TEM bağlantı noktalarında trafik hareketliliği gözlemlenirken, Cevizlibağ ve Bahçelievler metrobüs duraklamalarındaki yoğunluk toplu taşıma kullanıcılarını durduruyor.

Basın Ekspres-Sefaköy hattı, Bayrampaşa, Bakırköy, Ayvansaray-Haliç, Bahçelievler, Yenibosna istasyonları ile Bakırköy Yeşilyurt istikameti, Şirinevler kavşağı, yağışın dağılımının en çok arttığı bölgeler arasında öne çıkıyor.

D-100 karayolu Haliç Köprüsü, Okmeydanı, Mecidiyeköy ve Zincirlikuyu istikametlerinde çift yönlü dağılım yaşanırken, TEM otoyolu Hasdal, Nurtepe Viyadük, Seyrantepe mevkileri, Büyükdere Caddesi ile Levent TEM dağılımında trafik yoğunlaştı.

Karaköy-Beşiktaş arası sahil yolu, Barbaros Bulvarı ve Piyalepaşa Nurtepe Viyadüğü hattının akışında trafik sıkışıklığı gözlemleniyor.

Eğlence merkezinde bir silahlı saldırı daha yaşandı: 2 günde 2 yaralı! Eğlence merkezinde bir silahlı saldırı daha yaşandı: 2 günde 2 yaralı!

Anadolu Yakası'nda D100 karayolu üzerinde Kartal-Kadıköy arasında iki yönde ağır ilerleyen trafik, TEM otoyollarında Sancaktepe-Ataşehir arasında da benzer bir yoğunluğa neden oldu.

Anadolu'dan Avrupa Yakası'na geçişte 15 Temmuz Şehitler Köprüsü istikametindeki trafik yoğunluğu Acıbadem ayrımlarında başlıyor.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü istikametinde Ümraniye'de, bazı ana arterler, sahil yolları ve TEM bağlantı yollarında trafikte artış döngüsü.

Ayrıca tramvay, otobüs ve metrobüs duraklarında da kalabalık görülüyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik İzleme Uygulaması'na göre, saat 17.30'da yağışın dağılımının trafik yoğunluğu yüzde 83 olarak ölçüldü.(haberler.com)

Editör: Haber Merkezi